Flotte utstillinger av dinosaurer,utstoppede dyr,steiner/meteoritter og mye mere. Gøy og lærerikt... les mer
Barnebarna ville se dinosaurer, og det fikk de. Inne i museet fant de i tillegg mye annet... les mer
Spennende og interessant utstilling. Alt fra de minste korallene til et T-rex skjellett. Dyr fra hele verden var også fint å se på Datteren på 6 var veldig fornøyd. Heller ikke altfor dyrt.
Vi dro hovedsakelig for å se Tyrannosaurus Rex og brukte vel en times tid på å gå rundt å se på de forskjellige dyra osv. Koselig og grei tur.
Flott museum, våre barn elsket utstillingene. T-rexen var en hit. Vi kom sent på dagen og det var kun oss der så kan ikke uttale oss om covid-hensyn.
Flotte utstillinger av dinosaurer,utstoppede dyr,steiner/meteoritter og mye mere. Gøy og lærerikt for alle
Men her er det en stor og utrolig viktig del som jeg og resten av mitt reisefølge reagerte på:
Ved hovedinngangen / museums butikken var det KAOS! Det sto skilt ved inngangen med max antall folk i butikken om gangen...det ble ikke overholdt! På ett tidspunkt i butikken var det sikkert 25-30 stk. De ansatte sto bakom plexieglass ,men de gjorde fint lite med å holde antallet folk lavt. Veldig dårlig!
I de forskjellige rommene og korridorene der ting var utstilt var det trangt med folk ,ikke noe særlig med merking av 1 meters avstand eller noe form for personale som minnet folk på dette. Knapper med lyd/lys i utstillingene var noen steder tapet over eller merket ,men flere steder var det tapet under sykelige knapper....Dette er også meget dårlig..med tanke på Covid-19 og de tiltakene alle andre gjør så vil jeg på dette tidspunkt IKKE anbefale dette stedet. Håndsprit dispensere var plassert ut på steder, men alt annet sviktet totalt her!
Som sagt: utstillingene og tingene å se på var bra ,men alt rundt Covid-19 var elendig... Sorry men her har dere noe å gjøre
Hadde en kjempefin tur hit en søndag i september. Alltid like hyggelig å være innom her, flotte ting å se på og man lærer mye! Var litt oppussing noen steder som trakk litt ned, men gleder oss masse til å se det ferdig!
Jeg sønnen min liker å dra hit, lærer noe nytt hver gang. sønnen min liker å se på dinosaurene(spesielt T-Rex) og de utstoppede dyrene.
museumet ligger flott til på tøyenparken og vi tar alltid en rundtur i den før vi går hjem.
anbefales.