Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Helt greie utstillinger, men Covid-19 var glemt av 🤔

Flotte utstillinger av dinosaurer,utstoppede dyr,steiner/meteoritter og mye mere. Gøy og lærerikt... les mer

Anmeldt 16. juli 2020
859j_rgene
,
Mo i Rana, Norge
via mobile enheter
Spennende for barn

Barnebarna ville se dinosaurer, og det fikk de. Inne i museet fant de i tillegg mye annet... les mer

Anmeldt 23. april 2019
Thore Olav H
,
Moss, Norge
Les alle 150 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 40,30
Mer informasjon
fra USD 70,27
Mer informasjon
fra USD 43,40
Mer informasjon
fra USD 40,30
Mer informasjon
Anmeldelser (150)
Filtrer anmeldelser
150 resultater
Vurdering fra reisende
52
48
38
9
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
52
48
38
9
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 150 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2021

Vi dro hovedsakelig for å se Tyrannosaurus Rex og brukte vel en times tid på å gå rundt å se på de forskjellige dyra osv. Koselig og grei tur.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, MajorSL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021

Flott museum, våre barn elsket utstillingene. T-rexen var en hit. Vi kom sent på dagen og det var kun oss der så kan ikke uttale oss om covid-hensyn.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Bolleroll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Flotte utstillinger av dinosaurer,utstoppede dyr,steiner/meteoritter og mye mere. Gøy og lærerikt for alle

Men her er det en stor og utrolig viktig del som jeg og resten av mitt reisefølge reagerte på:

Ved hovedinngangen / museums butikken var det KAOS! Det sto skilt ved inngangen med max antall folk i butikken om gangen...det ble ikke overholdt! På ett tidspunkt i butikken var det sikkert 25-30 stk. De ansatte sto bakom plexieglass ,men de gjorde fint lite med å holde antallet folk lavt. Veldig dårlig!
I de forskjellige rommene og korridorene der ting var utstilt var det trangt med folk ,ikke noe særlig med merking av 1 meters avstand eller noe form for personale som minnet folk på dette. Knapper med lyd/lys i utstillingene var noen steder tapet over eller merket ,men flere steder var det tapet under sykelige knapper....Dette er også meget dårlig..med tanke på Covid-19 og de tiltakene alle andre gjør så vil jeg på dette tidspunkt IKKE anbefale dette stedet. Håndsprit dispensere var plassert ut på steder, men alt annet sviktet totalt her!

Som sagt: utstillingene og tingene å se på var bra ,men alt rundt Covid-19 var elendig... Sorry men her har dere noe å gjøre

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, 859j_rgene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

Hadde en kjempefin tur hit en søndag i september. Alltid like hyggelig å være innom her, flotte ting å se på og man lærer mye! Var litt oppussing noen steder som trakk litt ned, men gleder oss masse til å se det ferdig!

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, thecha94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2019

Jeg sønnen min liker å dra hit, lærer noe nytt hver gang. sønnen min liker å se på dinosaurene(spesielt T-Rex) og de utstoppede dyrene.

museumet ligger flott til på tøyenparken og vi tar alltid en rundtur i den før vi går hjem.

anbefales.

Dato for opplevelse: juni 2019
2  Takk, KennethP1154
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser