“Smakløs pasta og dårlig service ”
Anmeldelse av Olivia Hegdehaugsveien

Olivia Hegdehaugsveien
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Vi var to mennesker og hadde tenkt oss et enkelt, godt og ferskt måltid. Bordet vårt er helt vått, ingen antydning til hjelp fra servering. Det går fint, de så det vel ikke.
Så bestiller jeg, men ombestemmer meg etter under 1 minutt og spør om jeg kunne endre bestillingen, nei - og en helt uinteressert servering.
Ok, jeg får min carbonara som ikke smaker noe, bortsett fra at enkelte deler smaker brent.
Vel, ikke nok til å gi beskjed, men i motsetning til tidligere, var det lite mat, så ikke spesielt delikat ut, og ble servert uten interesse.
Vi fikk også en kaffe som smakte litt surt, det burde jeg sagt fra om, så det er min egen feil. Min datter fikk noe hun likte og det så også noe «friskere» ut.
Jaja, så kommer betalingen, da bare kommer det surt fra betjeningen at vi tar bare kort. Det står med liten skrift på menyen. Ok. Lever med det. Men greit med informasjon når man ikke aksepterer et helt normalt betalingsmiddel.

Totalen er så dårlig og med en så lite interessert betjening velger vi noe annet neste gang. Oliva i Hegdehaugsveien er ikke hva det var.

2  Takk, Clingh
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Hegdehaugsveien, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juni 2019

Dette var trist å lese og vi beklager så utrolig mye for den dårlige opplevelsen dere hadde hos oss. Slik skal det selvfølgelig ikke være. Vi vil gjerne at du kontakter daglig leder på restauranten, Isabella, på isabella@olivia.no, slik at hun kan komme i kontakt med deg. Takk for tilbakemelding.

Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Pasta med "korrekt" scampi var nydelig, men manglet litt smak, så d ble chiliolje på toppen. Veldig trivelig atmosfære og ikke minst personale. Herlig pistasje gelato!

2  Takk, helleolsen
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Var her på vinsmaking med Maria. Veldig spennende og lærerikt! En opplevelse som jeg kommer til å huske lenge. Prisgunstig i forhold til andre vinsmakinger jeg har vært på. Maria var rik på kunnskap og informasjon om vinene, produksjon, smak, lukt osv. Fantastisk person med et humør som gjør at man trives! Kommer gjerne tilbake for både vinsmaking og mat besøk:)

1  Takk, RagBerg
Anmeldt 13. mai 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Olivia restaurant 11/5/2019, og besøket var en god opplevelse. Olivia er en italiensk inspirert restaurant, og vi har besøkt denne ved flere anledninger. Menyen er variert, med italiensk inspirert kjøkken. Pasta og pizza er gode, sikre valg på Olivia, jeg valgte pasta carbonara, og den er veldig god. Betjeningen er veldig hyggelig, og bestilling og mat på bordet går veldig greit, selv om det var veldig fullt i restauranten denne dagen. Det var ikke venting av betydning, betjeningen sørget for at vi hadde alt vi skulle ha til enhver tid, helt uproblematisk Jeg anbefaler Olivia, betingelsesløst, og med stor glede!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, EgilHar
Anmeldt 16. april 2019 via mobile enheter

Fikk et glass rødvin med mye bunnfall og det ble håndtert elendig av vinansvarlig på Olivia ikveld. Forventer å bli behandlet på en skikkelig måte som kunde og dette trakk ned opplevelsen. Ellers bra mat og god stemning.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, 332ingvilds
Ida Mietle F, Public Relations Manager på Olivia Hegdehaugsveien, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. april 2019

Hei Ingvild! Vi beklager så utrolig mye for dette, og tar det selvfølgelig videre med restauranten. Takk for tilbakemelding.

Reisende som så på Olivia Hegdehaugsveien, så også på

Har du vært i Olivia Hegdehaugsveien? Del dine erfaringer!