Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat...”
Anmeldelse av Olivia Hegdehaugsveien

Olivia Hegdehaugsveien
Få mat levert
Vurdert som nr. 143 av 1 590 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 11 - USD 90
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Romantisk, Familier med barn, Forretningsmøter
Middagsalternativer: Frokost, Lunsj, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted, jeg spiste carpaccio som var nydelig.
Får pluss for vann på bordene .
Det som trekker ned er hygiene og ventetid. Menyene var tilgriset av matrester ,og nå i disse tider hadde jeg forventet ny vaskede menyer. Og bedre renhold av både bordene og toaletter.
Tok også lang tid før vi overhode fikk bestillt mat ,1 time fra vi ankom til maten var på bordet er altfor lang tid. Noe som betyr at Olivia er tilbake på full kapasitet noe det også føltes som rundt bordene.
Prøvde flere ganger se etter servitørene så vi kunne bestillt dessert og noe å drikke etter maten men servitørene sto ved stasjonen og var vanskelig å få kontakt med

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, cicilieb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amalievaldes, Other på Olivia Hegdehaugsveien, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hei. Vi er virkelig lei oss for den dårlige opplevelsen dere hadde hos oss. Våre restauranter holder høye krav til hygiene og service, og beklager at vi ikke nådde opp til forventningene. Vi hadde satt stor pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder på restauranten, Sofie, på sofie@olivia.no, slik at hun kan komme i direkte kontakt med deg. Tusen takk for tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (516)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 516 anmeldelser

Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Helt ok mat men slapp service. Bestilte mat og drikke. Maten kom men vi måtte spørre etter drikken to ganger. Nesten all drikken kom. Etter maten ble vi sittende der uten at det ble ryddet eller spurt om vi ville ha kaffe eller dessert. Betalte og gikk. Vil ikke anbefale stedet.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, elisdavid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amalievaldes, Other på Olivia Hegdehaugsveien, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2020

Hei! Dette var trist å lese og beklager at servicen ikke var på det nivået den burde være.
Vi hadde satt stor pris på om du kunne tatt kontakt med daglig leder på restauranten, Sofie, på sofie@olivia.no, slik at hun kan komme i direkte kontakt med deg. Takk for tilbakemelding!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

God service.
Spiste en nydelig salat i det nydelige sommerværet. Hyggelige servitører og fint uteområde ❤️

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, tomerete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2020 via mobile enheter

Flott lokale å sitte å nyte solen i.
God service. Var kanskje litt tynt utvalg i drikke men dette ble veid opp av svært hyggelig betjening som var veldig opptatt av at vi skulle ha et koselig bord og en hyggelig tid.
Spiste ikke her men maten på nabo bordet så appetitt vekkende ut.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Stian H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2020

Var på Olivia med tanta mi og vi bestilte begge pizza:) Den var helt nydelig, smakte utsøkt:) Så da vi skulle dra så spurte jeg en servitør om jeg kunne få en sånn resteboks å ha resten av maten i. Det kunne han såklart og han gikk for å finne det. Så går det et min. og han kommer tilbake med to alternativer, enten en liten boks eller en ordentlig pizzaeske. Syns det var skikkelig koselig av han å snakke litt med oss, forklare hvordan den ene boksen kanskje er litt stor kontra den andre som muligens er for liten. Gikk ut derfra med et smil, syns sånne blide servicefolk er ordentlige fine! :))

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 255helenej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Olivia Hegdehaugsveien, så også på

 

Har du vært i Olivia Hegdehaugsveien? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din