Anbefales , stort utvalg på glutenfritt. Spiste veldig god pizza m sprø tynn italiensk bunn. God service
Bestilte variasjon av fingermat og pizza for to. Alt smakte godt. Mye for pengene. God service. Anbefales.
Fantastisk god pizza, spiste Napolitania med ansjos. Forsøkte også den hjemmelagde ravioli med spinat og ricotta. Noe av det beste jeg har spist. Kommer snart tilbake!
Mens vi ventet på å få sjekket inn på vårt overnattingssted så meldte magen at det var tid for lunsj.
Fant denne perlen ikke langt unna, utrolig serviceinnstilt, hyggelig og flink betjening.
Maten, vi spiste pizza sandwich og salat.
Maten var utrolig god, mest sannsynlig en av de beste lunsjene jeg har spist.
Minuset var at jeg spiste litt av barna sin mat når de ble mette, pga det var så godt.
Anbefales.
Hit skal jeg igjen.
Veldig god pizza (prøvde Calzone og en hvit pizza) med sprø og smakfull bunn, på et koselig og rolig sted.
Hyggelig personale.
Anbefales!