Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 118
eDreamsUSD 118
Vio.comUSD 118
Agoda.comUSD 117
StayForLong
ZenHotels.com
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (653)
Filtrer anmeldelser
653 resultater
Vurdering fra reisende
290
254
64
24
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
290
254
64
24
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 653 anmeldelser
Anmeldt 14. november 2018

Hotellrommet var alt for lite. Var nesten ikke mulig å bevege seg rundt eller legge ifra seg bagasjen. Skal du på lengre forretningsreiser eller ferie ville jeg styrt unna. Jeg bodde på rom 601 som hadde separat bad, det vil si at rommet hadde egen dør med elektronisk nøkkel kort og badet var på utsiden av dette. Jeg ble derfor låst fort ute av rommet mitt når jeg skulle gå på badet (oppdaget at jeg måtte ha med nøkkelkortet). Ble ikke fortalt om dette. Badet kan låses innen ifra, så når jeg ikke var der så kunne hvem som helst ha tilgang til badet.
Dusjen skiftet mellom varmt og kaldt annenhvert sekund så det var en ubehagelig opplevelse. Den var også alt for liten for en person. Selv om jeg så at det var en lufteluket over dusjen så funket ikke denne. Det ble dermed veldig fuktig på badet og jeg måtte åpne bademorsdøren som ikke er bra.

Frokosten var fryktelig dårlig. Lite utvalg av kjøttprodukter, ikke mulig å få kokt egg.
Personlig er jeg ikke opptatt av økologiske produkter etc, men synes det var fint at det var gjennomført med tanke på miljø..

Romtips: Ikke velg rom 601
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Culture47535906149
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2018

Rent, men for lite og utrolig upraktisk innredet rom. Nesten ikke mulig å bevege seg rundt, bl.a. grunnet en stor lampe som blokkerte hjørnet. Shabby chic-interiør på rommet for den som liker det. Badet var så lite at man nesten ikke hadde plass til toalettsaker, og alt ble vått når man dusjet. Eco-tankegang på dusj er fint nok, men det hjelper lite når vanntrykket er så lavt at man nesten ikke får vasket seg. Frokosten var det dårligste jeg har fått på hotell - lite utvalg, tørt brød og veldig ofte tomt for det som skulle være der. Kjøkkenpersonalet var hyggelig.Spa hadde håpløs åpningstid på lørdagen (17-22), så vi fikk ikke tid til å prøve det.
Personalet var hyggelig og imøtekommende, men det hjelper lite når fasilitetene er såpass dårlige. Ikke anbefalt for et romantisk opphold.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, EvenHF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Christian W, General Manager på Oslo Guldsmeden - Guldsmeden Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2018
Google-oversetting

Dear Even,

I am sorry to hear that we did not meet your expectations on this trip. We are constantly striving to give the best service experience possible and usually as you can see from other reviews we achieve that so we do of course take your feedback very seriously and appreciate it. The week that you stayed was a particularly busy time in the city and availability was limited which reflected in the higher than usual pricing in the whole city. We were ,as maybe you saw when booking,priced considerably lower than many other hotels in the same timeframe despite this maybe not seeming to be a low price in your opinion. The room category you booked was a standard double with full organic breakfast included and we do usually have other larger rooms available including double superior and suites which were perhaps already booked.
Regarding the water pressure we regulate this to meet green globe´s high standards on energy efficiency, but usually water flow is considerable enough to have a good strong shower so i will check that there is not a problem with the shower head in your room.

The fully organic breakfast buffet includes smoked salmon, several cheeses, 3 different organic yoghurts from røros, 2 different types of bread, organic ham from Ask Gård, 2 different salads and freshly baked cake, tea selection, coffee, apple and orange juice, all organic and included in the price of your room. I am surprised that the bread was dry as it is baked fresh and delivered daily from Kolonihagen, a very reputable local organic supplier. We do have a basket by the toaster with yesterdays bread for toasting to avoid waste and i think perhaps you may have accidentally taken bread from here.
Thank you for your kind compliments about the team. I agree that they are indeed our best asset and I have taken great care in finding people to work with us that genuinely care about the guest and their experience which is essential in creating a welcoming space. If you would like to take personal contact with me i would be happy to offer a complimentary upgrade on your next booking should you choose to stay with us again in the future. We would very much appreciate the opportunity to improve your opinion of us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Fint men lite rom, apple tv'n fungerte ikke selv etter mange restarter frokosten var den dårligste jeg har opplevd noensinne, manglet alt som er godt. Var ikke engang melk. SPA rommet var skuffende, manglet lys i lampene og det var bare en av tre saunaer som fungerte. Badekaret lakk ut vann selv om sluket var stengt så man fikk aldri fyllt det mer enn 1/3. Det var heller ikke fylt på med velvære produktene som skulle være der. Heldigvis var hotellet en liten del av vårt opphold i Oslo denne gang. Men velger nok ett annet hotell neste gang.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bjørn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

For 3000 kroner natta hadde vi forventet god standard og følelsen av litt hotelluksus, men det opplevde vi ikke. Låsen i døren var ødelagt så vi måtte bruke en nøkkel (i stedet for nøkkelkort -som heller ikke var enkel å få opp døren med), koppene på rommet var skitne (en hadde mynter og en kvittering oppi seg, en annen hadde tannkremflekker) og radioen fungerer ikke. Vi hadde også spurt om å få babyseng på rommet, men fikk beskjed da vi kom at det ville koste 290 kroner ekstra. Det har jeg aldri opplevd før.
Frokosten er veldig god.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tine E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Hadde tidligere bodd på gullsmeden i København.
Hotellet i Oslo har den samme sjarmen, rolige/avslappende omgivelsene og hyggelige betjeningen. God service,ikke noe problem uansett tid på døgnet.
Frokosten enkel, men meget god.
Men desverre er rommene mye mindre her. Kofferten må slåes opp i senga og puttes under hvis du velger å ikke lukke den. Badet er utrolig lite,du sitter med hodet i vasken når du er på do.
Savner aircondition, skjønner det ikke passer i profilen,Men når det er varmt ute. Må man lufte, desverre ble vi vekt av endel støy,arbeide i bakgården.
Bakgården må de rydde opp i, evt stenge om det er naboer som er problemet. Verandaen bak var rotet og hadde søppel ( brukte kondomer ).
Vi trivdes på hotellet. Det ligger sentralt og i et rolig strøk.
Mulig vi stikker innom en senere annledning.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, trondag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser