Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 153
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Priceline
USD 152
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 153
USD 111
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Booking.comUSD 152
Hotels.comUSD 153
FindHotelUSD 151
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 154)
Filtrer anmeldelser
1 154 resultater
Vurdering fra reisende
209
443
332
106
64
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
209
443
332
106
64
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2530 av 1 154 anmeldelser
Anmeldt 16. oktober 2018 via mobile enheter

Bodde der en natt. Beliggenhet er meget sentral og frokosten var strålende. Sluken på badet var tett noe som trekker ned opplevelsen når baderommet fylles med vann når du bruker dusj/badekar. Hyggelig betjening og rom er små men adekvate.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Kåre Inge S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guri V, Daglig leder på First Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Kjære Kaare,


Tusen takk for din tilbakemelding. Vi setter pris på å høre at du hadde et fint opphold hos oss og at vår frokost ga deg en flott start på dagen. Vi skal se hvilket rom du bodde på så vi får fikset sluket. Takk for beskjed.

Ha en fin uke og hjertelig velkommen tilbake til oss på First Hotel Millennium.


Med vennlig hilsen

Guri Vada
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2018 via mobile enheter

Har bodd på dette hotellet fast ved mine besøk i Oslo gjennom det siste året,, dette på grunn av at hotellet er rolig,sentralt og greie priser.
Men merker nå at hotellet begynner å bli slitt og trenger en oppussing.
Frokosten er standard og betjeningen vennlig
Litt dårlig renhold av rommet ved enkelte anledninger

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, IngarPedersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guri V, Daglig leder på First Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Hei Ingar,

Takk for at du er fast gjest hos oss ved dine besøk i Oslo. Det setter vi stor pris på. Siden vi er mer sjarmerende enn vi er ny og fancy har vi ekstra stort fokus på renhold av rommene, så takk for viktig tilbakemelding til oss vedrørende dette. Vi skal gå tilbake å se hvilke rom du har bodd på så vi får tatt det med rette vedkommende.

Vi håper å se deg hos oss igjen snart og skulle det være noe vi kan rette på, så gi oss gjerne beskjed underveis i oppholdet.

Hjertelig velkommen tilbake ♥️


Med vennlig hilsen
Guri Vada

Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

Ligger midt i smørøyet, kort vei til alt. Rommene er små men har det man trenger, stort pluss at teppet på gulvet er fjernet! Sengene er helt ok, men litt for myke madrasser for vår smak. Deilig med hånklevarmer på badet. Frokosten var bra med godt utvalg, litt for trangt i spisesalen. Veldig hyggelige og blide resepsjonister, i spisesalen var det litt mer variert service. Stille og rolig om nettene. Bor her gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, evymerete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guri V, Daglig leder på First Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Kjære Evy Merete,


Takk for at du tok deg tid å anmelde First Hotel Millennium. Godt å høre at dere har hatt et bra opphold hos oss. Vi jobber med å bedre kapasiteten i frokostsalen og madrasser blir også gjort noe med i fremtiden.

Vi setter pris på at du tok deg tid å legge inn noen ord om oss.
Hjertelig velkommen tilbake.


Med vennlig hilsen

Guri Vada
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Hotell som ligger veldig bra til i Oslo sentrum. Litt små rom,men det gjør ikke noe. Helt grei frokost. Veldig gode senger. Parkering var i nærheten, til redusert pris for gjester ved hotellet. Veldig dumt å tvinge folk til å skrive minst 200 ord.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Heidi M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guri V, Daglig leder på First Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Takk for fin anmeldelse Heidi. Ha en fin dag og hjertelig velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Med ønsker om en fin dag!


Mvh
Guri Vada
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018

Sentral beliggenhet men det er alt!Små,utdaterte rom og bad.Bodde i 8 etg,med takterrasse hadde store forventninger ,men det ble gjort til skamme.Sengene er en tragedie.Liker myke senger,men de her var som å ligge i en vannseng og nesten like vanskelige å komme ut av..Nespresso maskin et pluss.Frokosten,vel har vært med på bedre,litt over Continental breakfast,bare litt.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Wenche M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Guri V, Daglig leder på First Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018

Hei Wenche,


Takk for at du tar deg tid å gi oss en vurdering. Det setter vi pris på.

En del av det du adresserer er ting vi er klar over, og vi håper å få oppgradert våre rom i fremtiden. I mellomtiden har vi høy fokus på en god personlig atmosfære her på hotellet, med hyggelige medarbeidere som er opptatt av at våre gjester skal ha det bra. Frokosten legger vi også våre hjerter i, for at alle skal få en god start på dagen. De tilbakemeldingene vi vanligvis får er at gjestene er godt fornøyd med tilbudet og synes det er bedre enn de forventet.

Vi har egne rom med noe som heter Smartbed som kan tilpasses individuelle behov, i forhold til hardhet/mykhet på madrass. Dette anbefaler vi alle å prøve.

Vi håper selvsagt at vi vil få ønske deg velkommen som gjest hos oss igjen en gang i fremtiden.

Med vennlig hilsen

Guri Vada
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser