Kjære Aurora,
Takk for din tilbakemelding.
Det er veldig trist å høre at du ikke hadde et hyggelig opphold hos oss. Vi ønsker selvsagt at alle skal hygge seg her i hjertet av Oslo, selv om vi ikke har det nyeste hotellet i byen. Jeg er meget glad for å høre at du fremhever våre hyggelige ansatte, som hver dag gjør det de kan for å gjøre våre gjester glade.
Jeg kjenner meg ikke helt igjen i din beskrivelse av vår frokostbuffet, hvor vi har både eggerøre, stekt egg, pølser, poteter, vegetarboller, kokt egg, havregrøt, etc etc forskjellig varmmat, samt flere typer brød, yoghurt, kornprodukter samt diverse pålegg.
Vi ligger midt på treet ang. priser i Oslo, og prisene varierer dag for dag i forhold til belegg og etterspørsel i byen. Det er ikke unormalt dyrt å betale 1250 kr for et dobbeltrom midt i Oslo sentrum. Vi har mange forskjellige romtyper, og også noen rom som er pusset opp nylig.
Vi håper du er villig til å gi oss en ny sjanse, så skal du få en gratis oppgradering til et av våre nyere rom neste gang. Kontakt oss direkte så ordner vi det.
Vi ønsker deg en super uke, og håper vi ser deg igjen.
Med vennlig hilsen,
Guri Vada