oddas89
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Guri Vada, Daglig lederFirst Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. mai 2024
Kjære Oddas89,

Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss her i hjertet av Oslo. Frokostrestauranten vår er litt utfordrende med hensyn til oppsett av buffet og bordplassering, men etter en liten ombygging i fjor har det blitt bedre enn det var. Så jobber vi kontinuerlig med innholdet på buffeten. Varmelampene skal holde maten varm, og vi beklager om du opplevde varmmat som ikke var varm nok. Sånn skal det ikke være. Jeg skal undersøke om de hadde noen spesielle utfordringer i helgen som førte til dette. Takk for din tilbakemelding og velkommen tilbake til oss.

Grand Hotel Exterior Facade Summer June rd K
0.4 km fra First Hotel Millennium
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 8. februar 2024

Hyggelig betjening.
Men hotellet og rommene har ikke sett snurten av oppussing siden 90 tallet. Nedslitt gammelt rom. Der sengen knirket. Listene på badet var råtten og falt fra hverandre. Selv inventaret på rommet var fra et annet millennium. Her betaler man kun for lokasjon.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, eriksenkima
Guri Vada, Daglig leder på First Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2024

Kjære Eriksenkima,

Takk for din tilbakemelding etter ditt opphold hos oss. Vi er glade for å høre dine rosende ord om vår betjening og vår fantastiske beliggenhet her i hjertet av Oslo. Før pandemien var det en del spennende planer for vårt hotell, og vi håper selvsagt at de gjenopptas i nær fremtid. Vi håper du tar turen tilbake igjen og ønsker deg en nydelig dag!

Anmeldt 29. januar 2024

Mye mindre rom enn aventert. Helt ok frokost. Synes det var en dyr pris for så lite, til en familie på 3. Vasken lakk, så tydelig slitasje på rommet. Dusjen gjorde hele badet vått. Lokasjon er nok eneste jeg vil gi ekstra for. Hyggelige nattevakter!

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, eirgrindhaugen
Guri Vada, Daglig leder på First Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2024

Kjære Eirgrindhaugen,

Takk for din tilbakemelding.

Jeg ser at dere hadde bestilt dobbeltrom med ekstraseng så da forstår jeg at du synes det ble lite. Vi har store familierom for 4 og 6 personer men de har en helt annen pris. Dere brukte tilbudet gjennom hotellkupp og da er det de dobbeltrommene som ligger ute til rabattert pris. Jeg skal dobbeltsjekke med de at dette er beskrevet godt nok inne på sidene deres. Takk for din tilbakemelding på nattevaktene våre. Det skal jeg si videre til de.

Hjertelig velkommen tilbake til oss og ha en super dag!

Anmeldt 28. januar 2024

De ansatte gjør hele opplevelsen. Her blir man møtt, sett og hørt. God atmosfære og et behagelig sted å tilbringe tiden. Barna stortrivdes også og følte seg trygge. Beliggenheten er 10/10 med gangavstand til det meste.

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Anniken P

Kjære Anniken,

Tusen takk for dine rosende og flotte ord om mine flotte kolleger her på Millennium. Det er virkelig koselig å høre, og varmer våre hjerter! Dere er varmt velkommen tilbake hit når som helst, og vi ønsker dere en nydelig dag!

Anmeldt 28. desember 2023 via mobile enheter

Bra og hyggelig service. Rene rom, men veldig slitt. Gulv på rommet betydelig er oppskrapet og på badet er noen fliser sprukne. Vinduer er litt trekkfulle og lite lydisolerte, men ligger i en nokså rolig sidegate. Sentral plassering, grei frokost og relativt rimelig med tanke på beliggenhet. Prisen og beliggenhet er nok det største fortrinnet.

Romtips: Ca 5 min å gå til parkeringshus. Ca 5 min å gå til T-banen og Karl Johan
Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, gunnmaritd
Guri Vada, Daglig leder på First Hotel Millennium, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2024

Kjære gunnmaritd,

Takk for din positive tilbakemelding. Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en godt opphold hos oss her i hjertet av Oslo. Før pandemien var det mange spennende planer for vårt hotell, som vi håper gjenopptas i nær fremtid. Vi hadde virkelig likt å få lov å vise oss frem i ny drakt snart.

Vi håper du kommer snart tilbake og ønsker deg en nydelig dag!

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 17. desember 2023

Bra plassering og avstand med tanke på utgangspunkt for div. utfarter. Greie rom og bad. Litt uorganiserte frokost rom, trangt og dessverre ikke den blidere betjeningen. Når tomme for ting tok det lang tid og få fyllt på med div. varer.

Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, JI N

Kjære JI N,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi er glade for å høre at dere hadde et greit opphold hos oss her i hjertet av Oslo. Vi er enig i at vår frokostrestaurant ikke er helt praktisk utformet, så vi har måtte være kreativ i forhold til plassering av buffet og drikke.

Det er beklagelig at det tok tid før det ble fylt opp med mat og drikke. Noen ganger må de hente mer mat fra kjølerom nede, men vanligvis skal de ha alt de trenger inne på kjøkkenet under normale tilstander. Blide og snille er vi alle som jobber her, men om vi jobber på med noe så kan det hende at vi av og til får en konsentrert uttrykk i ansiktet. :-) Men lover at vi er blide!

Vi håper du kommer på besøk snart igjen og ønsker deg en nydelig dag!