Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 382
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.11.21
Booking.com
USD 383
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 371
Vis tilbud
Hotels.comUSD 382
eDreamsUSD 383
FindHotelUSD 382
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 969)
Filtrer anmeldelser
1 969 resultater
Vurdering fra reisende
1 347
417
133
49
23
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 347
417
133
49
23
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 1 969 anmeldelser
Anmeldt 28. oktober 2018

Nydelig hotell og et nydelig rom med utsikt over slottet og slottsparken fra balkongen. Blei oppgradert. diskret og effektiv service uten å være påtremngende eller snobbete. Nydelige senger og vakre omgivelser med mange flotte muligheter til både mat og drikke i huset. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, S3930EBthomasl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2018

Nok en fantastisk helg har vi tilbragt i Oslo på byens desidert beste hotel, Hotel Continental. Hvilken atmosfære, hvilket personale, hvilketflott og sjarmerende sted i det hele tatt. Perfekt hyggelige rom med deilige senger og flott interiør for øvrig og ikke minst supre badeværelser. Renhold i særklasse.Anbefaler også besøk i Theatercafeen og Bar Boman. Du nyter deilig mat/drikke i smakfulle og sæledes trivelige omgivelser.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med The Leading Hotels of the World
Takk, Oslovenn60
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018

Ett av Oslo's flotteste hoteller, fasjonabelt og stilen følger hele veien.
Flott rom, veldig deilige senger, rolig på rommet. Eneste ulempen var at airconditionen ikke virket optimalt på vårt rom denne gangen, ikke opplevd det tidligere her.
Kan absolutt anbefales, vi kommer igjen :)

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 17stinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Et gjennomført hotell med klasse og elegant stil. Veldig hyggelige og serviceinnstilte ansatte. Fine rom , gode senger og kjempe god frokost. Beliggenheten er heller ikke til å klage på midt i Oslo . Anbefales

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, NoraSvense
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Kjempe hotell med verdens beste seng, puter og dyne. Det var riktug nok superior. Og frokosten var de ut bra.
Beliggenheten er noe av det beste. Midt i gryta. Personalet er hyggelige. Ikke noe bråk eller støy.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Olafsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser