Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Priceline
USD 350
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 351
USD 340
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Booking.comUSD 350
Hotels.comUSD 351
LHW.comUSD 351
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 961)
Filtrer anmeldelser
1 961 resultater
Vurdering fra reisende
1 341
416
133
49
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 341
416
133
49
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 1 961 anmeldelser
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Sjekket inn sent, da jeg kom inn i resepsjonen luktet det forferdelig mye røyk. Ble møtt av smilende ansatte. Fikk et rom tildelt, og hadde forventninger om luksus og høy standard. Dessverre ble jeg skuffet, rommet var lite, fikk klaustrofobisk følelse og da jeg meddelte dette med resepsjonisten fikk j se et annet rom som var verre enn den første. Uttrykte mine forventninger til de ansatte, de kunne ikke gjøre annet enn beklage at hotellet ikke innfridde. Til å være definert som luksus hotell holdt ikke dette. For et hotell som er så kostbart så forventet jeg mer. Rett og ikke slett ikke verdt pengene, synes jeg. Frokosten var helt ok. Jeg kommer garantert ikke tilbake.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Lovingtheworld2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018

Hotellet som har alt - fra Conciergens varme velkomst, resepsjonistens raske og vennlige innsjekk, vakre værelser, unik stemning der historien sitter i veggene, nydelig mat og en frokost med et usedvanlig rikelig assortement.

Prisen kan synes høy rent innledningsvis, men her får man valuta for hver eneste krone.

Et unikt hotell, og jeg gleder meg allerede til neste gang.

Romtips: Be om "dobbel de-luxe", da får du et stort, luftig værelse - noen har balkong.
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, TineC75
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Weekend med venner. Her mangler man ingenting. Nydelig foajé med bar, imøtekommende og blide i resepsjonen. Smakfulle rom med deilige senger og store, moderne bad. Frokosten var flott, totalopplevelsen var upåklagelig.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, elisabethht2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018

Hotell Continental sto til forventningene! Har overnattet på mange hotell i Oslo, og dette oppholdet kommer under top tre Fantastisk service og flotte stilige rom og stilig bar med godt drinkeutvalg! Kommer veldig gjerne tilbake ❤️

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med The Leading Hotels of the World
Takk, Siri M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018

Nydelig hotell og et nydelig rom med utsikt over slottet og slottsparken fra balkongen. Blei oppgradert. diskret og effektiv service uten å være påtremngende eller snobbete. Nydelige senger og vakre omgivelser med mange flotte muligheter til både mat og drikke i huset. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, S3930EBthomasl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser