Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 350
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 351
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Trip.com
USD 351
USD 340
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
PricelineUSD 350
Hotels.comUSD 351
Agoda.comUSD 350
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 962)
Filtrer anmeldelser
1 962 resultater
Vurdering fra reisende
1 342
416
133
49
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 342
416
133
49
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 1 962 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2019

Vi bodde her en natt da min mor skulle feire bursdag og vi hadde med oss barn som trengte hvilested. Fikk stort rom i øverste etasje med balkong/takterasse. Delikate rom og topp kvalitet. Vi fikk sjekke inn 2 timer før tiden siden vi også hadde reservert bord i Teatercafen (topp restaurant som er en del av hotellet). Vi hadde det meget hyggelig i Bar Bomann på kvelden og i barskapet på rommet. Stille om natten og morgenen selv om det er midt i byen med trikk som går utenfor. Fikk parkering i kjelleren og god servive med parkeringsvaketen. Deilig frokost. Det er klart at det ikke er et billig hotell men helt klart verdt det ved spesielle anledninger.

Romtips: High up, 8 th floor was topp class.
Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
2  Takk, HalT672
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Vi bodde her 2 netter i juniorsuite. Den var romslig og med stort bad. Her er alt gjort til perfeksjon. Du ser det på alle smådetaljer som f.eks fuging og flislegging på bad. Første frokosten bestilte vi mat på rommet. Veldig bra levering. Andre frokosten spiste vi i frokostsalen, også veldig bra. Flott service i resepsjonen. Veldig sentral belligenhet.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Johtov
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2018

Hotel Continental Oslo er absolutt Oslo’s beste Hotel for meg med alle sine fasiliteter, beliggenhet, sjarm og historie, nyoppussede delikate rom, nydelig mat med ett fantastisk kjøkken og noen av Oslo’s mest populære Restauranter, Elisabeth Brochmann er en klok eier som gir alt for at Hotel Continental med Teatercafeen er attraktiv hver dag året rundt. Jeg har vært gjest i 44 år og det sier sitt

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med The Leading Hotels of the World
Takk, Chanvict2
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2018 via mobile enheter

De ordnet tidlig sjekk inn, rommene er helt fantastisk og ny renovert. En fantastisk service, alle som jobbet der var hyggelige og vennlige. Fantastisk mat, og god stemning på kvelden. Eneste jeg savnet var en isbitmaskin i etasjene, noe mange andre hoteller i denne klassen har. Kommer helt sikkert hit igjen.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Stianhorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018

Fantastisk beliggenhet, rom og service. Elegant hotell med tradisjoner, moderne og med kvalitet på alle områder. I tilkeggg er det veldige gode matopplevelser, både frokosten, småretter i Dagligstuen og middag på hotellet og Theatercaféen.Fantastisk service i resepsjonen!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med The Leading Hotels of the World
Takk, Relax58355713475
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser