Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Oslo
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 932)
Filtrer anmeldelser
1 931 resultater
Vurdering fra reisende
1 313
416
132
49
21
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 313
416
132
49
21
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 931 anmeldelser
Anmeldt 20. mars 2019

Hotel Continental leverer i alle ledd.
Velldig god service på Theatercaféen
Romene rene flotte og nyoppusset flotte bad så dette kan annbefales.
Vi storkoste oss både i lobbyen og i Restauranten deilig frokost med hyggelig betjenning.
Janice and Dan Frode Pedersen

Romtips: Vi bodde i 7 Etg og det var støyfritt
Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, tripadviser163
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2019

Et fantastisk deilig sted som holder meget høy standard og som er det perfekte utgangspunkt for et besøk i Oslo. Sentralt beliggende med kultur, mat, opplevelser og shopping rett utenfor døren. Kan varmt anbefales.

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med The Leading Hotels of the World
Takk, Compass30404487194
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019

Kjempe fint hotell, store rom, gode senger, nydeligt stort bad og en fantastisk god frokost med alt av pålegg, omelett etter ønske og god variasjon på drikke. Spiste på teaterkafeen der maten er virkelig å anbefale. Alt i alt en god opplevelse!

Dato for oppholdet: mars 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med The Leading Hotels of the World
Takk, Companion29662460487
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2019 via mobile enheter

Dette er ett fantastisk hotell i Oslo.
Jeg var allerede oppgradert da jeg ankom hotellet en søndag i januar. Rommet var nydelig med kunst og terrasse med utsikt til Nationaltheatret.
Ansatte hadde topp service.
Frokosten var den beste jeg har fått på hotell.
60 års dagen startet topp for meg.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. februar 2019

Supert hotell, ligger sentralt og fint midt i Oslo sentrum. Kort vei til alt man kan ønske å være med på. Hyggelig personale og rene fine rom. Rolig og stille på natten selv om vi hadde rom ut mot gaten.

Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med The Leading Hotels of the World
Takk, Ingebjørg E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser