Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
eDreams
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 637)
Filtrer anmeldelser
1 637 resultater
Vurdering fra reisende
567
569
306
136
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
567
569
306
136
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
9196 av 1 637 anmeldelser
Anmeldt 18. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Én overnatting i forbindelse med teaterbesøk på Det Norske. Uten bil og 23 min m T-bane fra 10 min gange til hotellet, oppoverbakke i snødrev, det var verdt det. Vennlig personale, oppgradert til værelse med utsikt, stille rom selv om hotellet var godt besøkt, nydelig frokost. Skulle gjerne besøkt restaurant i den fine gamle delen og hatt tid til spa, men.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Inger D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Kjære Inger



Scandic Holmenkollen Park takker så mye for denne gang og håper å se deg tilbake som vår gjest snart igjen.

Ønsker deg og dine en riktig God Jul og ett Godt Nytt År.

Vennlig hilsen
Scandic Holmenkollen Park
Bjørn Runar Johansen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 3. desember 2018

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 2. desember 2018

Holmenkollens tidligere perle er definitivt på full fart i utforbakke. Med en fantastisk beliggenhet og en historisk bygning bør alt ligge til rette for en hyggelig opplevelse. Det kan jeg dessverre ikke lenger si om Holmenkollen Park.

Resepsjonsområdet er omgjort til en dårlig cafeteria med sterk belysning og pinnestoler. Dårlig service, utrent personell og slitent interiør. Hvor ble det av den hyggelige baren, peis og lys på bordene? Savner en hyggelig bar/lounge hvor vi kan nyte et glass før/etter middagen.

Midt i julebordsesongen var også baren i 2.etg stengt. Om du ikke ønsker å sitte julepyntet i en kafeteria og nyte et glass før middag i de historiske Fem Stuer, må du finne deg en plass i 2. etg, og gå ned trappen for å få servering. Ingen kelnere som møter deg eller serverer/rydder bordene. Matrester og oppvask flyter overalt. Lys på bordene var tomme for batteri. Ikke et eneste levende lys eller serveringspersonell i sikte en mørk og trist desemberkveld.

Frokosten forsterket bare inntrykket av et dårlig organisert hotell. En sammenhengende trist opplevelse. Forventer langt mer av et gammelt og ærverdig hotell med til denne prisen. Styr unna!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Inefoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Kjære gjest


Det er leit å lese at du som vår gjest ikke er fornøyd med ditt besøk hos oss, vår Park Cafe er svært populær blandt våre gjester og baren i 2. etg åpnes når vi har høyt trykk og mye gjester på hotellet.

Vi håper å få anledning til å ha deg som vår gjest igjen ved en senere anledning og beklager sterkt at opplevelsen din denne gang ikke møtte deres forventninger.


Ønsker deg og dine en riktig God Jul og ett Godt Nytt år når den tid kommer.

Vennlig hilsen
Scandic Holmenkollen Park
Bjørn Runar Johansen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser