Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreams
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 637)
Filtrer anmeldelser
1 637 resultater
Vurdering fra reisende
567
569
306
136
59
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
567
569
306
136
59
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8489 av 1 637 anmeldelser
Anmeldt 22. januar 2019

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2019

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. januar 2019

Hadde kanskje litt for høye forventninger men dette var rett og slett litt skuffende. Utsikt rett inn i en fjellvegg, generelt møkkete i fellesarealene, dårlig renhold på rommet og sluket var helt tett så man fikk ikke tømt badekaret. Også en rar lukt fra aircondition. Hyggelig service i resepsjonen, der hadde resturantene noe å lære. Anbefaler heller Vettakollen pizza rett nedi veien til middag enn servitører som ikke ser deg.God seng og rolig område. Flott beliggenhet

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, Matbaar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Kjære gjest



Vi takker for din tilbake melding etter ditt opphold hos oss. Det er beklagelig at deres opphold denne gang ikke møtte ders forventninger vi tar dette med oss i vår forbedringsarbeide.

Vi håper å få anledning til å ønske dere varmt velkommen tilbake til oss ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Scandic Holmenkollen Park
Bjørn Runar Johansen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Vanvittig utsikt
Vanvittig flott hotell
Gode priset
Imponerende frokost
Flotte rom
Skulle jeg trekke for noe må det være litt mye kø i resepsjon og laaang venting om du ringer dit. Men ut over det - rett og slett flott

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Geno65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Kjære gjest



Scandic Holmenkollen Park setter stor pris på din flotte review etter ditt opphold hos oss.

Vi ønsker deg og dine varmt velkommen tilbake til oss snart igjen.

Vennlig hilsen
Scandic Holmenkollen Park
Bjørn Runar Johansen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019

Deltok på konferanse over flere dager i januar, og det var mange klager på servicenivå, renhold, variasjon i middagsmenyen, vinutvalg og matservering under konferansen.
Ingen lademuligheter i parkeringsanlegget.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, DrNord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. januar 2019

Kjære gjest


Det er leit å lese at du ikke opplevde ditt opphold hos oss denne gang som tilfredstillende.

Vi følger opp alle tilbake meldinger fra våre gjester fortløpende og iverksetter tiltak og endringer der dette evt er nødvendig.

Lademulighet for el biler jobbes det sammen med gårdeier som drifter parkerings anlegget med å få på plass.

Vennlig hilsen
Scandic Holmenkollen Park
Bjørn Runar Johansen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019

Personalet hadde dårlig instilling. Dårlig kunde service. Prøvde og ringe roomservice opp til flere ganger. De tok opp røre og la på med en gang uten et ord. Ble vidre sendt til resepsjonen, ble bare svart med en muggen stemme at de hadde for mye og gjøreTome for mat, bare gatekjøkken mat og få. Avførings flekker på toalette. Ba oss om og vente til kl 20:00 for og spise. Ble vinket til at vi måtte vente flere ganger, først etter 15min kom resursnt/kafeteria personal bort og sa de var tomme for mat bortsett fra burger og pizza. Da ble det bare og kaste seg i taxi for og rekke og spise på en resturant i sentrum. Skrev en klage til hotelet men den gidder de ikke og svare på engang. Vist du har lyst og ha en rolig, koselig, avslappende hotel opphold, er dette ikke stede og dra!

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, ThomasJ3824
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BjornRJohansen, General Manager på Scandic Holmenkollen Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Kjære Thomas


Det er leit å lese at dere hadde denne opplevelsen under deres opphold, hvis dere bodde hos oss rett etter nyttår var det utfordringer med råvare tilgang fra våre leverandører dessverre. Dette beklager vi meget sterkt.

Alle henvendelser vi får til hotellet fra gjester blir besvart om du ikke har mottatt svar er det ikke slik det skal være send oss gjerne din e post på nytt.

Nøl ikke med å ta direkte kontakt med undertegnede dersom dere planlegger ett nytt Oslo opphold.

Vennlig hilsen
Scandic Holmenkollen Park
Bjørn Runar Johansen
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser