«Vi elsker familier» står det på siden deres, men det er tydeligvis bare tøys og tull. Bestillte familierom med reiseseng, og blir svært overrasket over å se at en så stor hotellkjede som Scandic ikke tar seg bryet med å kjøpe inn madrasser til reisesengene. Har vært på flere hoteller med småbarn, og har aldri opplevd å få ei seng uten en vanlig madrass. Å få barn til å sove på den steinharde plastikkmadrassen som bråker såpass mye er så godt som umulig. Fikk heller ikke laken.
I tillegg har dette hotellet (med 350 rom!) kun 4 - FIRE barnestoler i restauranten. Selv om det som regel (sikkert) ikke er mange barn her ellers i året må det tas høyde for at flere enn 4 kommer på sommeren, så barnestoler må faktisk være på plass. Ellers var det tomt for både håndsåpe og balsam på badet og dårlig og dyr parkeringsplass. På utsjekkingsdagen hamret det på døra klokka 09.30, da sto renholderen der og lurte på om vi skulle dra snart. Da er utsjekking klokka 12, så det minste vi forventer er å få sjekke ut når vi vil. Hun maste og ville ha klokkeslett på når vi skulle dra, kan si vi ikke følte oss veldig velkommen. Nei, dette var ingen positiv opplevelse, så om noen tenker å bestille rom her anbefaler jeg heller et annet hotell.