Magi973
7.4 km fra Scandic Holmenkollen Park
7.6 km fra Scandic Holmenkollen Park
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Fine fasiliteter hvor deler av hotellet er nyrenovert i 2022. Imidlertid hjelper dette lite når servicen er fraværende. Rommet manglet hårtørker og ny ble ikke levert til tross for flere henvendelser til resepsjonen. Hovmesteren i hotellets restaurant var direkte frekk og ekstremt lite imøtekommende. Hotellet anbefales ikke dersom man verdsetter service og en hyggelig opplevelse.

Takk, magdaloni
Anmeldt 8. august 2022

Bodde en natt på dette hotellet for å delta i et bryllup i nærheten. Hotellet hadde et vakkert eksteriør med deler av hotellet i tømmer. Hotellet ligger i Holmenkollen og har en vakker utsikt over Oslo.

Jeg overnattet alene og hadde et stort og behagelig rom med dobbeltseng og stort bad. Rommet så nyoppusset ut og hadde utsikt ut over Oslo.

Frokostbuffeten var innholdrik og hadde masse mat å velge i, en av de bedre buffetene jeg har spist ved på et hotell.

Det som var minus med hotellet var at det bodde ekstremt mange barn på hotellet som bråket og var i veien ved frokosten. Og at det tok 15 minutter i kø for å sjekke inn og det kun var en person som betjente innsjekkingen de første 10 minuttene.

Hotellet ligger et lite stykke utenfor sentrum av Oslo, men man kan ta taxi eller buss inn. Hotellet ligger kort vei fra Holmenkollen kapell.

Takk, iTia88
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

«Vi elsker familier» står det på siden deres, men det er tydeligvis bare tøys og tull. Bestillte familierom med reiseseng, og blir svært overrasket over å se at en så stor hotellkjede som Scandic ikke tar seg bryet med å kjøpe inn madrasser til reisesengene. Har vært på flere hoteller med småbarn, og har aldri opplevd å få ei seng uten en vanlig madrass. Å få barn til å sove på den steinharde plastikkmadrassen som bråker såpass mye er så godt som umulig. Fikk heller ikke laken.
I tillegg har dette hotellet (med 350 rom!) kun 4 - FIRE barnestoler i restauranten. Selv om det som regel (sikkert) ikke er mange barn her ellers i året må det tas høyde for at flere enn 4 kommer på sommeren, så barnestoler må faktisk være på plass. Ellers var det tomt for både håndsåpe og balsam på badet og dårlig og dyr parkeringsplass. På utsjekkingsdagen hamret det på døra klokka 09.30, da sto renholderen der og lurte på om vi skulle dra snart. Da er utsjekking klokka 12, så det minste vi forventer er å få sjekke ut når vi vil. Hun maste og ville ha klokkeslett på når vi skulle dra, kan si vi ikke følte oss veldig velkommen. Nei, dette var ingen positiv opplevelse, så om noen tenker å bestille rom her anbefaler jeg heller et annet hotell.

Takk, ingridg523
Anmeldt 27. juli 2022

Anmeldt 26. juli 2022

Manglet renhold en dag.
Viste seg at de hadde banket på døren, og åpnet på gløtt kl 08.30.
Da ble det registrert at de hadde vært på rommet.
Ba i resepsjon om rene håndkler, da kom det ei dame på døren som beskylte oss for å lyge. Sa at dette rommet var redd opp seng, skiftet håndkler og det var me som hadde brukt de flere ganger, Lapp for klar for housekeeping hang på døren da vi kom tilbake på ettermiddagen.
Ho kom tilbake på rommet gav 2 håndkler til meg(vi var 3 på rommet)og slengte igjen rommet før vi fikk sagt noe mer. Opppussingsarbeid som startet med mye støyende jobb kl 08.00, Resten av dag var det stille arbeid som pågikk, Full frokost, dårleg logistikk til så mye folk

Takk, valdemar677