“Utrolig bra”
Anmeldelse av Hanami

Hanami
Kjøkken: Japansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Hanami har en visjon om å være enestående i sin presentasjon av Japanese fusion. Vi er eksperter innenfor sushi og robata grill. Vi ønsker å være stedet du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Vi er stolte av vårt eminente kokketeam som er hentet fra noen av verdens beste restauranter. Vi holder til i flotte lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Restauranten er designet av Interiørplan i Oslo. Interiøret er inspirert av naturen, hvor det rustikke og moderne møter hverandre. Vi har en ideell plassering rett ved vannkanten.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Mix meny med forskjellige asiatiske retter er bare helt utrolig bra. Maten er uslåelig, men servicen var litt uoppmerksom. Glemte av drinkene vi bestilte. Kom aldri. De hadde registrert færre gjester enn vi hadde bestilt til. La skylden på oss, og satte sammen et lite trangt bord som ikke var allverden. Men maten god.

Takk, Oivind_oivind

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en venninnegjeng på 5 stykker som var ute og koste oss med middag og drinker på Hanami. Gledet oss spesielt over drinken: "Geisha:

Dato for besøk: august 2018
Takk, 745linnm
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bestilte take away, ferdig på 10 minutter. Helt utrolig godt!! Beste sushien vi har smakt. Hyggelig betjening.

Takk, ceciliedr
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Hadde hørt mye bra men dette stod ikke til våre forventninger. Service var bra når vi kom men der stoppet det med god oppfølging. Har spist bedre mat så vi ble bare passe fornøyd. Fint lokale.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Par Ø
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var fem personer som fikk smaksmeny valgt ut av personalet. Råvarene var utsøkte, tilberedningen var perfekt og sørvisen veldig god. Om jeg kan trekke for noe må det være at vi ventet litt lenge med å få bestilt maten. Ift kvaliteten synes jeg dette var riktig priset.

Takk, Homrul

Reisende som så på Hanami, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Hanami? Del dine erfaringer!