Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget Bra”
Anmeldelse av Hanami Japanese Fusion

Hanami Japanese Fusion
Vurdert som nr. 69 av 1 595 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Hanami har en visjon om å være enestående i sin presentasjon av Japanese fusion. Vi er eksperter innenfor sushi og robata grill. Vi ønsker å være stedet du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Vi er stolte av vårt eminente kokketeam som er hentet fra noen av verdens beste restauranter. Vi holder til i flotte lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Restauranten er designet av Interiørplan i Oslo. Interiøret er inspirert av naturen, hvor det rustikke og moderne møter hverandre. Vi har en ideell plassering rett ved vannkanten.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Service og Mat. Tasting meny (10-12 retter + vin = ca 2200 per pers). Utmerket hele greia. Ferdig snakket.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 841p_ln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (845)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 845 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Leste en anmeldelse på trip advisor som kommenterte dårlig service. Det var ikke vår opplevelse. Kelner var oppmerksom, hyggelig og ga god oppfølging. Maten og drikke kom uten unødig ventetid.

Til forrett bestilte vi noen forskjellige maki biter på deling. Nydelig sammensetning og smakfulle kombinasjoner, delikat anrettet. Utsøkt, nesten som vi angret bestilling av hovedrett.

3 av oss valgte spicy indrefilet fra Robatagrill, mens en valgte grillet spareribs med ris og søtpotet som tilbehør. Mørt og saftig kjøtt og virkelig smakelig.

Et våre dessertvalg var en miks av ulike desserter på menyen. Et godt valg og en fryd for gane og øye.

Om noe skal trekke ned er at prisene er noe i overkant, men verd et besøk på en spesiell anledning.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 150kjellf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Hanami var en gang det stedet vi ville spise ute i Oslo, men det var før.
Maten er bra, men servicen er forferdelig og de som jobber der virker ikke interessert i gjestene sine.
Dette var er sted som var kjent for kvalitet, men slik er der dessverre ikke lengre.

Vi hadde en reservasjon, men fikk beskjed om at det var fullt, men de skulle se hva se kunne gjøre..
Vi ble møtt av en nedlatende hovmester som var lite hjelpsom som henviste min kone til bordet hvor hun satt i nesten 30 min før en servitør kom til bordet.
Holdningen til hovmester/servitører gjorde at vi valgte å gå. Da vi poengterte dette så ble vi møtt med likegyldighet.

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, Einar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Maten er god, men dessverre er servicen dårlig.
Serveringen var sen- både på vin og mat. Det ble bestilt tastingmeny- men da siste rett ble servert var beskjeden; nå er det 15 minutter på å komme seg ut. Det er greit at bordbestilling kun varer en bestemt tid- men da må kjøkkenet tilpasse seg dette. Hovmester virket også sur da det ble påpekt. Styr unna unna med mindre du liker å spise under stress...

Dato for besøk: juni 2020
4  Takk, 2_0_2_0Annette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020 via mobile enheter

Feiret bursdagen min her, helt imponert med mat. Wagyu beef var helt perfekt men servicen var nedtur. Vi bestilte en flaske vin men vi måtte sier ifra for å få påfyll på glassene våre. Vi spurte 2 forskjellige kelnere for å få påfyll uten å lykkes, satt der å vente uten noe vin å drikke.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, aldrinmbaxa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hanami Japanese Fusion, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Hanami Japanese Fusion? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din