Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ypperlig mat og drikke, manglet den siste biten på service!”
Anmeldelse av Hanami Japanese Fusion

Hanami Japanese Fusion
Vurdert som nr. 71 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Japansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Hanami har en visjon om å være enestående i sin presentasjon av Japanese fusion. Vi er eksperter innenfor sushi og robata grill. Vi ønsker å være stedet du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære. Vi er stolte av vårt eminente kokketeam som er hentet fra noen av verdens beste restauranter. Vi holder til i flotte lokaler på Tjuvholmen i Oslo. Restauranten er designet av Interiørplan i Oslo. Interiøret er inspirert av naturen, hvor det rustikke og moderne møter hverandre. Vi har en ideell plassering rett ved vannkanten.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Ser man bort i fra at da vi ble henvist til bordet vårt og at vi ikke fikk beskjed om at man måtte bestille ut i fra meny på nette (pgr covid-19 var fysiske menyer tatt bort) så var opplevelsen, maten, vinen og servicen ypperlig!
Vi hadde andebryst til forrett som var den beste jeg noen gang har smakt!

Pgr av dette fikk desverre ikke Hanami 5 stjerner av oss :)

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, thomastS7953RR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (840)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 840 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Dårlig service og mat, men fint å sitte ute i sola.
Kvaliteten har falt på dette stedet, som før var en av våre topp 3 i oslo

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Bessie123456
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke, ypperlig service. Kunnskapsrike og profesjonelle servitører. Anbefales hvis man liker asiatiske smaker. Vi prøvde både sushi, småretter og dessert. Alt smakte veldig godt.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 570julier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Service og Mat. Tasting meny (10-12 retter + vin = ca 2200 per pers). Utmerket hele greia. Ferdig snakket.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 841p_ln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Leste en anmeldelse på trip advisor som kommenterte dårlig service. Det var ikke vår opplevelse. Kelner var oppmerksom, hyggelig og ga god oppfølging. Maten og drikke kom uten unødig ventetid.

Til forrett bestilte vi noen forskjellige maki biter på deling. Nydelig sammensetning og smakfulle kombinasjoner, delikat anrettet. Utsøkt, nesten som vi angret bestilling av hovedrett.

3 av oss valgte spicy indrefilet fra Robatagrill, mens en valgte grillet spareribs med ris og søtpotet som tilbehør. Mørt og saftig kjøtt og virkelig smakelig.

Et våre dessertvalg var en miks av ulike desserter på menyen. Et godt valg og en fryd for gane og øye.

Om noe skal trekke ned er at prisene er noe i overkant, men verd et besøk på en spesiell anledning.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 150kjellf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hanami Japanese Fusion, så også på

 
Oslo, Østlandet
 

Har du vært i Hanami Japanese Fusion? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din