Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales på det varmeste!”
Anmeldelse av Feniqia (Oslo)

Feniqia (Oslo)
Vurdert som nr. 38 av 1 556 Restauranter i Oslo
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Beskrivelse: Authentic Libanesisk cousine
Anmeldt 19. august 2021

Vi var en gruppe på rundt 10 personer og forhåndsbestilte kalde og varme meze. Maten er like fantastisk som vi er vant til på restaurantene i Beirut og andre steder i Libanon. Autentisk libanesisk cuisine. Restaurantens spenstige, egenkomponerte cocktails falt også i smak. Utrolig hyggelig og serviceminded betjening og hyggelig atmosfære. Vi kommer helt sikkert tilbake!

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 886ingunne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6266 av 105 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2021

Autentisk libanesisk cuisine som kun kan få i Libanon! God mat, drikke og service fra betjening som virkelig vil gi sitt beste for at du skal få en opplevelse av å være nære Libanon.

Et turistmål for de som besøker Oslo :)

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Fredrik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Meget god mat og flott totalopplevelse. Bestilte sharing meny med flere kaldretter og grillretter. Nydelig mat, og nok til å bli mett! Feniqia iste var god. Rutiner vr ikke helt på plass ettersom restauranten er relativ ny i Oslo, men dette kommer seg.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 897sarat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

En veldig bra matreise til en kultur vi ikke kjenner så godt fra før. Masse gode Meze-retter til å dele og perfekt grillede kjøttretter. Masse spennende krydder. Vi oppdaget også at libanesisk vin ikke står tilbake for andre vinland.
Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, NARG68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fady G, Marketing på Feniqia (Oslo), svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2021

Fint å vite det! Takk for denne spennende tilbakemeldingen. Velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2021

Utrolig god mat, bra priser, super god service! Ny super fresh lokale i Oslo elsker!! Anbefaler på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Emmatm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fady G, Marketing på Feniqia (Oslo), svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Tusen takk og velkommen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Feniqia (Oslo), så også på

 

Har du vært i Feniqia (Oslo)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.