Beste restauranten i Oslo, nr.1 på pakistansk/indisk mat ettersom maten var autentisk og servicen på topp!
515–519 av 1 221 anmeldelser
Veldig godt og fresht, i tillegg til hyggelig og avslappet atmosfære! Fikk også den beste peshwari naan'en jeg noen gang har spist. Anbefales absolutt.
God og middel sterk mat. Veldig hyggelig ansatte og god service og atmosfære. Anbefales på det varmeste.
Nye smaker og mye god mat for en bra pris. Kan absolutt anbefales. Jeg vil gjerne komme tilbake. Jeg spiste pepperkylling og mango lassi.
Ved å holde seg borte fra der alle andre går for å spise finner en slike perler som dette. Fantastisk god mat, hyggelig betjening og ikke minst til en veldig bra pris. Man glemmer en liten stund at en er i Oslo og ikke østen. Kommer garantert igjen.