Veldig hyggelig og hjelpsomt personale. Maten ble godt likt av alle i familien. En god opplevelse<<3
524–528 av 1 248 anmeldelser
Vi hadde en veldig god opplevelse her! Fantastisk mat, bra service, hyggelig atmosfære og god verdi for pengene.
Vi tok servitørens anbefaling om nummer 3, samosa som delt forrett, og pepper chicken til hovedrett. Begge delene smakte nydelig! Forretten var akkurat passe spicy med mye smak. Hovedretten hadde fantastisk mør kylling, saus med mye smak og fluffy ris.
Alt i alt veldig fornøyd! Vi kommer definitivt tilbake
Veldig god mat, god service, og fint sted med god atmosfære. Vi kan absolutt anbefale å ta middagen her enten alene, som par, eller med familien.
Superbra opplevelse - Waqas var er ypperlig vert. Maten smakte kjempegodt! Hele familien var super fornøyd! Spiste samosa chaat, papri chaat, gol gappe, mix grill (mør!!!) alt var fantastisk! Pakistansk mat på sitt beste!
Nydelig mat! Hyggelige ansatte og alt i alt en god opplevelse. Får mye mat for pengene. Her kommer jeg gjerne tilbake ved en annen anledning.