“Very bad”

Ricksha
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4 uker siden

Den verste maten jeg noen gang har smakt, prisene er veldig høye, dyrere enn bedre steder og mye mer luksuriøst, det er en felle å spise mye uten å spise. Biryanien var ekkel, bare veldig krydret mat uten andre smak, risen virket gammel og hadde blitt varmet opp, og presentasjonen var som billige kebabbutikker, grønnsaker kuttet på en forferdelig måte på toppen som garnityr, agurker og tomater.

Dato for besøk: september 2024
Takk, 605assadh

Anmeldt 5. september 2024

God mat, god servering og god stemning. Vennlige servitører, fargerik innredning, godt utvalg av mat. Vi ble gode og mette.

Dato for besøk: september 2024
1  Takk, Kristiane V
Anmeldt 28. august 2024 via mobile enheter

Koselig sted med kjempegod mat! Alle var fornøyde med alt vi bestilte. Fikk også info om interiøret og dekoren i lokalet. Kommer gjerne igjen!

1  Takk, 932hildegunn_
Anmeldt 27. august 2024

Fargerik og uttrykksfull atmosfære med flere innslag av pakistansk kultur. Servitøren ga også forklaring på de ulike plakatene og personene som hang på veggene og deres tilknytning til pakistansk kultur og historie. Maten var fantastisk - takket være gode tips fra servitøren. Absolutt verdt turen!

1  Takk, tsigaki
Anmeldt 25. august 2024 via mobile enheter

Så at denne hadde gode anmeldelser på Tripadviser , og det er vel fortjent.
Personlig og hyggelig service, og utrolig god mat! Første gang her men definitivt ikke siste. 👍👍👍

1  Takk, OdBjB

Reisende som så på Ricksha, så også på

Har du vært i Ricksha? Del dine erfaringer!