“Fantastisk mat, atmosfære og service”
Anmeldelse av Basso Social

Basso Social
Vurdert som nr. 34 av 2 122 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 28. januar 2024

Basso social har både fantastisk mat, atmosfære og service!! En nydelig smaksopplevelse med passe mengde mat og ikke minst god variasjon i rettene. Anbefales og kommer garantert tilbake ☺️

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, Line H
Morten Perdersen, Owner på Basso Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2024

Kjære Line,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er utrolig glade for at du nøt maten, atmosfæren og servicen hos oss på Basso Social.

Vi setter stor pris på anbefalingen din og ser frem til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning. Det er gjester som deg som inspirerer oss til å fortsette å levere den beste opplevelsen mulig.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele dine positive erfaringer med oss. Ser frem til å se deg igjen snart!

Anmeldt 10. desember 2023

Nydelig mat i flotte omgivelser!
Vi fikk servert deilig mat og drikke av servitører som hadde god kunnskap om både maten og de ulike vinene.
En veldig god matopplevelse!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, J8214VTannem
Morten Perdersen, Owner på Basso Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2023

Hei,
Tusen takk for den fine anmeldelse etter dit besøk hos oss.
Vi setter pris på at du har deg tid til at skrive anmeldelsen.

Det er deilig at høre at dere hadde en god kveld hos oss og likte maten of vinen.
Du og dine er alltid velkommen tilbake til flere gode opplevelser.

Anmeldt 1. desember 2023 via mobile enheter

Kantinepreget spisested dekorert med plastplanter. Det var godt servitøren informerte om at det var fine dining, hvis ikke hadde man ikke skjønt det. Små retter i sharing-konsept. Lite mat for de som er sultne. Hovedrett bestående av tørt svinekjøtt med pasta. Uprofesjonelle servitører som ikke leverte på service.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Lasse_Andreassen
Morten Perdersen, Ejer på Basso Social, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2023

Takk for din ærlige tilbakemelding. Vi setter ekstremt ptis på det, da konstruktiv kritkk er den eneste måten vi kan forbedre oss på.

Vi beklager at opplevelsen ikke levde opp til hverken deres forventningene, eller standarden vi har satt for oss selv. Her høres det rett og slett ut som at noe har godt galt.

Vi tar til oss kommentarene om kantinepreget atmosfære, og vil absolutt se på muligheter for forbedringer.

Vi beklager også at sharing-konseptet ikke var tilfredsstillende, og vil videreformulere tilbakemeldingen din om både dette, hovedretten, og servitørene til vårt personale.

Hvis du har mulighet for å sende dette på en mail til info@bassosocial.no, så vil jeg veldig gjerne se på dette nærmere.

Vi setter pris på at du delte din opplevelse, og ønsker vi håper å få en ny sjanse til å imøtekomme dine forventninger i fremtiden.

Anmeldt 27. november 2023

Vi hadde forhåndsbetalt for 2 på tasting meny på søndag i går 26/11. Vi ringte og sa ifra at vi ikke kunne komme pga akutt syk hund som måtte til veterinær. Vi ba om å komme tilbake enten en annen ukedag eller neste søndag. På telefonen hørtes det ut som det ikke ville være noe problem, men vi ble bedt om å sende en e-post . Vi sendte e-posten igår 3 timer før bookingen for det var da hunden bestemte seg for å få blodig diaré, og fikk svar idag om at vi ikke får refundert beløpet på 1200kr, ei eller byttet til en annen dag! De har en booking policy på 24 timer som de IKKE kan gå bort ifra uansett hva som skjer. Så hvis du blir påkjørt eller syk, så får du ikke komme og spise der en annen dag og de tar pengene dine uten å ha gitt deg et glass vann. FORFERDELIG KUNDESERVICE!

Dato for besøk: november 2023
3  Takk, Parisashakari

Tusen takk for at du tok deg tid ut av dagen din for å gi oss en tilbakemelding av din opplevelse med Basso Social.

Vi setter utrolig stor pris på alt av tilbakemeldinger, både positivt og konstruktivt, da dette er den eneste måten kan forbedre oss på!

Jeg skjønner at dette opplevdes frustrerende, og for å finne ut av akkurat hvor det gikk galt vil jeg veldig gjerne ta dette videre med deg på mail.

Dersom det er aktuelt kan du nå oss på info@bassosocial.no.

Håper å høre fra deg, også håper jeg over alt at hunden føler seg bedre.

Anmeldt 25. november 2023

God og original mat med god service. Trangt rundt bordet og lave seter, litt kaldt i lokalet. Det kunne vært mer saus til svinekjøttet.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Christian Andre D

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt besøk hos oss på Basso Social.

Vi er glade for å høre at du likte vår gode og originale mat, samt opplevde god service.
Vi beklager imidlertid eventuelle ulemper vedrørende bordplassen, setehøyden og temperaturen i lokalet, og vil selvfølgelig ta dine kommentarer til etterretning og gjøre vårt beste for å forbedre disse aspektene.

Igjen, tusen takk for en utdypende konstruktiv tilbakemelding. Vi setter pris på det, da det er den eneste måten vi kan forbedre oss på.

Håper vi ses igjen!

Reisende som så på Basso Social, så også på

Har du vært i Basso Social? Del dine erfaringer!