Kjære Marte,
Takk for at du delte din opplevelse hos oss på Basso. Vi beklager virkelig at ditt besøk ikke møtte dine forventninger, og vi setter pris på din ærlige tilbakemelding.
Det er beklagelig at informasjonen om vår faste meny ikke var tydelig nok på nettsiden vår, og vi tar dette til etterretning for å forbedre kommunikasjonen vår med gjestene. Vi forstår at dette kunne være skuffende, spesielt når det ikke var det du forventet.
Vi beklager også for opplevelsen med matserveringen og at det var lange ventetider mellom rettene. Dette er ikke standarden vi ønsker å opprettholde, og vi vil ta dine kommentarer videre til vårt team for å sikre at vi forbedrer vår tjeneste og hastighet.
Når det gjelder servicen, beklager vi at du ikke følte deg godt ivaretatt av våre servitører. Vi setter stor verdi på oppmerksomhet og profesjonalitet, og vi vil bruke din tilbakemelding til å gi videre opplæring til vårt personale.
Vi forstår at du føler deg skuffet og ønsker ikke å komme tilbake, men vi håper at du vil gi oss en ny sjanse til å vise deg den høye standarden vi vanligvis streber etter å opprettholde. Hvis du ønsker å diskutere din opplevelse videre, er du velkommen til å kontakte oss direkte.
Takk igjen for din tilbakemelding, og vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake i fremtiden for en forbedret opplevelse.