“Dårlige alternativ for veganere”
Anmeldelse av Villa Paradiso

Villa Paradiso
Vurdert som nr. 1 218 av 1 636 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 4. september 2022 via mobile enheter

Hadde kun ett pizza-alternativ for veganere. Jeg synes ikke pizzaen smakte godt. Den var tam og smakløs. Greide ikke å spise den. Anbefaler ikke stedet for veganere.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Roving20755996668
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mars 2023

Ciao!

Takk for din tilbakemelding. Vi har forståelse for at dette var en kjedelig opplevelse, og slik skal det ikke være. Vi tar kommentaren din videre internt, for å løse dette i fremtiden.

1923 av 66 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Middels mat, under middels service, aldri fyllt opp vann, flere bord som satt og ventet. Blir med denne ene gangen. Nydelig plassering og alt ligger til rette for suksess men service stopper det.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, JorEil
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2022

Ciao! Takk for din tilbakemelding. Vi beklager at servicen ikke var helt på topp denne gangen, og tar kommentaren din videre intern, for å unngå gjentagelser i fremtiden.

Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Spiste lunch. Fantastisk god salat og pizza. Hyggelig betjening, og rask service 😊 kommer gjerne igjen. Kan anbefales.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Sølvi L
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2022

Grazie mille, Sølvi! Så hyggelig å få denne tilbakemeldingen ☺️

Anmeldt 29. juli 2022

Villa Paradiso på Grunerløkka var tidligere en favoritt for pizza, den har blitt erstattet som favoritt av Bjørvika filialen. Er innom ca en gang i måneden og alltid fornøyd.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 894jono

Så stas å høre! Vi gleder oss til neste besøk 👋

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Skuffende, styr unna! Har hørt så mye om kjeden, og endelig var vi i Oslo og skulle spise pizza. Fikk raskt bord og bestilt, ba om vann og det tok 15 min i steiksola og fikk en flaske som ikke var nok til hele familien på 5. maten kom relativt raskt, den ene pizzaen var litt brent, men ellers var de andre gode. MEN, det hjelper ikke hvor gode maten er når servitørene «leker gjemsel», eller prøver å ignorer deg. Ingen som spurte om maten smakte, måtte 4 ganger kontakte ulikt personell for å prøve å få bestilt mer drikke. Vi måtte tre ganger be om å få betale. Ingen smil, eller opp oppmerksomhet fra kelneren….

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, Scenic62322918827

Ciao! Takk for din tilbakemelding. Vi har forståelse for at dette var en kjedelig opplevelse, og slik skal det ikke være. Vi tar kommentaren din videre internt, for å unngå gjentagelser i fremtiden.

Reisende som så på Villa Paradiso, så også på

Har du vært i Villa Paradiso? Del dine erfaringer!