“Lunch”

Vurdert som nr. 1 211 av 2 123 Restauranter i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 6. juli 2023

Hyggelig betjening blide og serviceminded. Vi spiste Pollo salat og linguine alle vongole. Mye salat vongole smakte for lite hvitløk og chili ble litt tamt. Ellers et godt sted for lunch.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, hansivarm2018
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Munch Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2023

Ciao,

Så hyggelig du tar deg tid til å skrive til oss. Takk for en god anmeldelse og fin tilbakemelding!

2024 av 90 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2023 via mobile enheter

Dette var ikke god mat. Pastaen fløt i fett og med 7 små skjell. Risottoen var alt for salt. Min venninne ba om å ikke få med blåskjell og hun skulle istedet få mer scampi. Hun fikk med blåskjell og beskjed at det gikk ikke. Måtte diskutere med kelner for å få en løsning. Styr unna dette stedet.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, psyk14

Ciao!

Så fint at du tar deg tid til å skrive til oss. Så leit å høre at dere har hatt en kjedelig opplevelse. Slik ønsker vi det selvsagt ikke at skal være. Vi setter stor pris på all feedback, og takker deg for din tilbakemelding.

Anmeldt 25. juni 2023 via mobile enheter

Servitør var oppmerksom og imøtekommende.
Velsmakende pizza og italiensk bunn
Parma og Quatro stagione kan anbefales

Takk, Havard14
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Munch Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2023

Ciao!

Grazie for din review. Velkommen tilbake til oss🍕😊

Anmeldt 12. juni 2023 via mobile enheter

Kjip mat og veldig lite mat. Litt ravioli i bånn på en bolle. Selv for en småspist dame bare kilte det i magen. I tillegg til veldig bob bob service var dette en dårlig opplevelse. Kommer ikke tilbake og vil ikke anbefale.

Takk, Seaside04866261336
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Munch Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juni 2023

Anmeldt 3. juni 2023

Servicen er bra. Vi er generelt nokså småspist, men porsjonene vi får servert her metter ikke. En liten brødbit til Vongolen- slik som er selvsagt i Italia, hadde også vært fint. Pastaen mangler piff og er nokså smakløs og har en rekke tomme skjell- lite innhold. Det hjelper med litt salt på maten. Pizza Parma er god med en crispy bunn. At de har mulighet til å kjøpe husets vin på karaffel i 0,5l str er positivt. Dette skulle jeg ønske alle restauranter hadde. Barna er fornøyd med porsjon og smak. Vi har gitt stedet 4 sjanser, men det blir nok Olivia neste gang vi tar med jentene ut for å spise.

Takk, 440geirp
Villa Paradiso, Marketing på Villa Paradiso Munch Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juni 2023

Ciao

Så fint at du tar deg tid til å skrive til oss. Vi setter stor pris på all feedback, og takker deg for din konstruktive tilbakemelding.

Villa Paradiso Munch Brygge

Reisende som så på Villa Paradiso Munch Brygge, så også på

Har du vært i Villa Paradiso Munch Brygge? Del dine erfaringer!