Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 696
Fullt refunderbart før søn. 3. mar.
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
siri h
Norge
193
Anmeldt 16. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 2 490
Fullt refunderbart
  • Official Site
    kr 1 990
  • Expedia.com
    kr 2 338
  • Hotels.com
    kr 2 340
1.5 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 711
kr 1 625
  • Tripadvisor
    kr 1 629
  • Hotels.com
  • Official Hotel
    kr 1 711
1.2 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 2 653
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 653
0.6 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Booking.com
kr 1 527
kr 1 372
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    kr 1 491
1.4 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
Booking.com
kr 1 952
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 055
  • Vio.com
    kr 1 768
  • travelup.com
    kr 1 800
1.8 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 1 758
Fullt refunderbart
  • Tripadvisor
    kr 1 762
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 762
0.9 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 2 115
kr 2 056
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 109
  • eDreams
1.6 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Treningssenter
Booking.com
kr 3 745
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Tripadvisor
    kr 3 742
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 3 742
1.4 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Grand Hotel Exterior Facade Summer June rd K
Booking.com
kr 3 222
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Scandic Hotels
    kr 3 222
  • travelup.com
    kr 2 798
  • Expedia.com
    kr 3 219
1.7 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Preferred Hotels
    kr 3 890
  • Algotels
0.9 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 090)
Filtrer anmeldelser
1 090 resultater
Vurdering fra reisende
540
360
115
57
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
540
360
115
57
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5358 av 1 090 anmeldelser
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Trives svært godt og vil fortsette vår lange rekke besøk. Beliggenhet, ro og interiør er avgjørende.
Noen småting denne gang. Stappfulle frokostbord krever raskere etterfylling av buffé.
Litt problemer med badekaret og manglende produkter på badet. Takk til forekommende og ekspeditt resepsjonpersonale :)
Kanskje økende popularitet har gitt noen utfordringer?

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 771bj_rnv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Kjære Bjørn V,

Varmt takk for en hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus.
Også takk for din tilbakemelding der vi kan forbedre oss. Ofte er det stort trykk siste timen på frokost i helgene og vi bemanner og strukturerer oss deretter, men av og til kommer det veldig rush allikevel slik at vi ikke får vært så raske som vi ønsker. Jeg er glad for at det ordnet seg med de andre punktene.
Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018

Pent hotell i litt gammel stil. God frokost med bra utvalg av pålegg og annet. Litt lite utvalg i brød. Grei og enkel kveldsmat inkludert. Bra rom, med gode senger, men ingen steder å legge fra seg kofferter, eller toalettmappe . Dyr parkering.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, sabrina557
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Kjære sabrina557,

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss, det setter vi utrolig pris på.
Noen av rommene våre er mindre i størrelse og vi skal sørge for at du får et større rom neste gang.
Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake om ikke så alt for lenge.

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018

Vi bodde på Hotell Gabelshus 29.-31. Juli 2018. Etter å ha lest gode anmeldelser om hotellet, hadde vi høye forventninger da vi sjekket inn. Vi ble dessverre møtt av et rom uten aircondition, og da det var utrolig varmt disse dagene hjalp det lite med en bordvifte. Rommet var tydelig ikke vasket godt nok heller. Det var hår på gulvet, kaffeflekker på bordet og støv i vinduskarmene. Frokosten var bra, men i frokostsalen var det også en stor del spindelvev i taket. Det er et gammelt bygg med mye sjel, men vi forventer uansett at renholdet er på plass.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, 4annef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

Kjære Anne F,

Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester – På Clarion Collection Gabelshus skal vi skape uforglemmelige gjesteopplevelser. Dessverre er det tydelig at vi ikke riktig klarte det under ditt opphold. Her var det flere punkter som vi allerede har tatt tak i. Når det gjelder varmen så hadde vi en ekstremt varm sommer og kjølingen på ventilasjonsanlegget vårt klarte ikke holde det kjølig nok. GAbelshus er et gammel bygg og vi lik de fleste hotellene i OSlo har dessverre ikke aircondition, kun kjøling på ventilasjonanlegget
Jeg håper imidlertid at du vil gi oss en ny sjanse til å overbevise deg om at vi er det rette hotellet for deg. Dersom du ønsker å bo hos oss igjen, håper jeg å høre fra deg i forkant av ditt opphold. Karl.einar.sundby-bagaas@choice.no

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Hyggelig hotel med god frokost, men urolig slitent og dårlig rom. Støvete gulvteppe, ikke skiftet lyspærer og nattbord som hang og slang. Hadde store forventninger til et Clarion Collection Hotel som overhodet ikke ble innfridd.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, carinao1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. september 2018

Kjære carinao1,

Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester – På Clarion Collection Gabelshus skal vi skape uforglemmelige gjesteopplevelser. Dessverre er det tydelig at vi ikke riktig klarte det under ditt opphold. Her var det flere punkter som jeg kan love deg at vi vil ta fatt i omgående. Jeg syns det er svært beklagelig at du skulle få en slik erfaring med Gabelshus. Kommentarene dine er med på å holde oss skjerpet. Dette var din opplevelse og det er fint at den blir delt.
Jeg håper imidlertid at du vil gi oss en ny sjanse til å overbevise deg om at vi er det rette hotellet for deg. Dersom du ønsker å bo hos oss igjen, håper jeg å høre fra deg i forkant av ditt opphold. Karl.einar.sundby-bagaas@choice.no

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Det koseligste hotellet i Oslo finner du her. Her følte jeg meg veldig hjemme. De små rommene er perfekt enten du er alene eller med en partner. Rommet var gammeldags og veldig koselig med rom ut mot veien. I denne gaten er det veldig stille og rolig. Passer fint å sove med verandadøren åpen på en varm sommerkveld. Sov kun en natt, men rakk å nyte norges beste utvalg i frokosten. Her finner du alt til enhver smak. Anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
3  Takk, 20jeanettea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Karl Einar S, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2018

Kjære Jeanette A,

Hjertelig takk for særdeles hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus.
Disse ordene varmet veldig og vi gleder oss til å få ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser