Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Turgjengen
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General ManagerClarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. nov. 2018
Kjære Safari01984025333,

Varmt takk for din hyggelige tilbakemelding fra ditt siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus.
Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 056
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 057
  • travelup.com
    kr 1 785
  • Vio.com
1.6 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 380
  • Expedia.com
    kr 4 147
  • Agoda.com
    kr 2 878
  • Hotels.com
    kr 4 140
2.3 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Our lounge area on the second floor
kr 997
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 949
  • Agoda.com
    kr 779
  • Priceline
1.5 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 1 439
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 441
  • Hotels.com
    kr 1 439
  • Tripadvisor
    kr 1 441
2.2 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
kr 1 371
  • Expedia.com
    kr 1 412
  • Agoda.com
    kr 1 216
  • Hotels.com
    kr 1 409
5.1 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 2 399
Fullt refunderbart
  • Booking.com
    kr 2 120
  • Expedia.com
    kr 2 119
  • Hotels.com
    kr 2 111
2.8 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 298
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 188
  • Official Site
    kr 1 398
1.9 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
kr 1 933
kr 1 825
  • Booking.com
    kr 1 825
  • Tripadvisor
    kr 1 828
  • Priceline
2.6 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    kr 1 075
  • Hotels.com
    kr 970
  • Expedia.com
    kr 1 017
2.7 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (1 102)
Filtrer anmeldelser
1 102 resultater
Vurdering fra reisende
548
364
115
57
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
548
364
115
57
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5257 av 1 102 anmeldelser
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Etter flere dager til fjells var savnet etter en god seng å sove i stort. Det ble innvilget! Selv om jeg ble flyttet pga sikringsbrudd, og ikke fikk badekaret jeg var lovet, var dette et hotell jeg gjerne besøker igjen. Frokosten var nydelig og stort utvalg. Hyggelig personale. Hotellet har også noen parkeringsplasser i bakgården.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, hegen2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Kjære hegen2016,

Varmt takk for særdeles hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus. Beklager at vi ikke hadde ledig rom med badekar til deg denne gangen, Vi har ikke dette på så mange rom dessverre. Vi gleder oss til å få ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2018

Jeg og min familie bodde her 3 netter . Vi var i alderen i alderen 28 - 90 år .
Og alle var kjempefornøyd :) Hotellet har en meget behagelig atmosfære , både når det gjelder interiør og personale. Det var også en liten peisestue , noe som er sjeldent på hoteller i dag , et fint sted å dvele ........
Anbefaler Gabelshus på det varmeste og kommer gjerne igjen .
p.s for ikke å glemme den fantastiske frokosten ,tusen takk :):)

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, siri h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Kjære siri h,

Varmt takk for særdeles hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus. Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Trives svært godt og vil fortsette vår lange rekke besøk. Beliggenhet, ro og interiør er avgjørende.
Noen småting denne gang. Stappfulle frokostbord krever raskere etterfylling av buffé.
Litt problemer med badekaret og manglende produkter på badet. Takk til forekommende og ekspeditt resepsjonpersonale :)
Kanskje økende popularitet har gitt noen utfordringer?

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 771bj_rnv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018

Kjære Bjørn V,

Varmt takk for en hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus.
Også takk for din tilbakemelding der vi kan forbedre oss. Ofte er det stort trykk siste timen på frokost i helgene og vi bemanner og strukturerer oss deretter, men av og til kommer det veldig rush allikevel slik at vi ikke får vært så raske som vi ønsker. Jeg er glad for at det ordnet seg med de andre punktene.
Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018

Pent hotell i litt gammel stil. God frokost med bra utvalg av pålegg og annet. Litt lite utvalg i brød. Grei og enkel kveldsmat inkludert. Bra rom, med gode senger, men ingen steder å legge fra seg kofferter, eller toalettmappe . Dyr parkering.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, sabrina557
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Kjære sabrina557,

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss, det setter vi utrolig pris på.
Noen av rommene våre er mindre i størrelse og vi skal sørge for at du får et større rom neste gang.
Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake om ikke så alt for lenge.

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2018

Vi bodde på Hotell Gabelshus 29.-31. Juli 2018. Etter å ha lest gode anmeldelser om hotellet, hadde vi høye forventninger da vi sjekket inn. Vi ble dessverre møtt av et rom uten aircondition, og da det var utrolig varmt disse dagene hjalp det lite med en bordvifte. Rommet var tydelig ikke vasket godt nok heller. Det var hår på gulvet, kaffeflekker på bordet og støv i vinduskarmene. Frokosten var bra, men i frokostsalen var det også en stor del spindelvev i taket. Det er et gammelt bygg med mye sjel, men vi forventer uansett at renholdet er på plass.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, 4annef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. september 2018

Kjære Anne F,

Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester – På Clarion Collection Gabelshus skal vi skape uforglemmelige gjesteopplevelser. Dessverre er det tydelig at vi ikke riktig klarte det under ditt opphold. Her var det flere punkter som vi allerede har tatt tak i. Når det gjelder varmen så hadde vi en ekstremt varm sommer og kjølingen på ventilasjonsanlegget vårt klarte ikke holde det kjølig nok. GAbelshus er et gammel bygg og vi lik de fleste hotellene i OSlo har dessverre ikke aircondition, kun kjøling på ventilasjonanlegget
Jeg håper imidlertid at du vil gi oss en ny sjanse til å overbevise deg om at vi er det rette hotellet for deg. Dersom du ønsker å bo hos oss igjen, håper jeg å høre fra deg i forkant av ditt opphold. Karl.einar.sundby-bagaas@choice.no

Vennlig hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser