Jeg er forholdsvis pirkete på hotell, siden jeg har over 200 reisedøgn i året, og var spent da jeg skulle prøve ut et nytt hotell for meg i Oslo. Siden jeg hadde mye jobb den helgen ønsket jeg et stille og rolig hotell, ikke i nærheten av by-kjernen med nattklubber, trikker og annen støy. Hotellet ligger godt skjermet fra alt slikt, og oser av fordums herlig luksus når du stiger inn gjennom dørene. Du blir tatt godt i mot av et hyggelig resepsjonspersonal, som kan være vanskelig å nå på telefon vel og merke. Det er flere fellesrom i første etasje som du kan trekke deg tilbake på, og de hadde til og med fyr på peisen med ekte ved. Som et Collection hotell i Choice-kjeden så tilbyr de gratis kveldsmat. Jeg benyttet meg av dette på fredagen, og ble overrasket over god sørvis og veldig god mat! Her var det en kremet suppe til forrett (også laktosefri, for meg som er allergisk for både melk og gluten), flere valgmuligheter til salat ved siden av hovedretten som var svinekjøtt med en god soppsaus til. Flere valgmuligheter av potet, og selvsagt god utvalg av brød til. Jeg ble god og mett, og satt overrasket tilbake i stolen. Dette er kanskje den beste maten jeg har smakt på noen av de Collection-hotellene jeg har bodd på. Og da lurer du kanskje på hvordan frokosten var? Den var helt fin, med alle de...Jeg er forholdsvis pirkete på hotell, siden jeg har over 200 reisedøgn i året, og var spent da jeg skulle prøve ut et nytt hotell for meg i Oslo. Siden jeg hadde mye jobb den helgen ønsket jeg et stille og rolig hotell, ikke i nærheten av by-kjernen med nattklubber, trikker og annen støy. Hotellet ligger godt skjermet fra alt slikt, og oser av fordums herlig luksus når du stiger inn gjennom dørene. Du blir tatt godt i mot av et hyggelig resepsjonspersonal, som kan være vanskelig å nå på telefon vel og merke. Det er flere fellesrom i første etasje som du kan trekke deg tilbake på, og de hadde til og med fyr på peisen med ekte ved. Som et Collection hotell i Choice-kjeden så tilbyr de gratis kveldsmat. Jeg benyttet meg av dette på fredagen, og ble overrasket over god sørvis og veldig god mat! Her var det en kremet suppe til forrett (også laktosefri, for meg som er allergisk for både melk og gluten), flere valgmuligheter til salat ved siden av hovedretten som var svinekjøtt med en god soppsaus til. Flere valgmuligheter av potet, og selvsagt god utvalg av brød til. Jeg ble god og mett, og satt overrasket tilbake i stolen. Dette er kanskje den beste maten jeg har smakt på noen av de Collection-hotellene jeg har bodd på. Og da lurer du kanskje på hvordan frokosten var? Den var helt fin, med alle de muligheter som finnes. Kanskje litt mer utvalg for oss som er allergiske, men det var ikke noe problem å bli mett for alle med ulike dietter. Og selvsagt har de kaffe og en liten kakebit på ettermiddagen, om vi bare vil ha en liten snack før vi går ut.
Rommet var kanskje ikke helt på høyden, men jeg hører rykter om at de skal pusse opp - så jeg skal være tålmodig.
Jepp - jeg håper jeg får muligheten til å bo på Gabels en gang til om ikke så altfor lenge :-)Mer
Vis mindre