Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 148
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 147
Vis tilbud
Hotels.com
USD 147
Vis tilbud
eDreamsUSD 148
TravelocityUSD 147
ZenHotels.comUSD 153
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 051)
Filtrer anmeldelser
1 051 resultater
Vurdering fra reisende
517
355
109
53
17
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
517
355
109
53
17
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 051 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020

Har bodd her tidligere og vært kjempefornøyd. Denne gangen syns vi det var ganske slitt, det tok evigheter før det ble varmt vann i dusjen, og glassa på rommet var støvete. Pluss for deilig aftensmat og god frokost, stille gate, hyggelige og servicemindede ansatte. Et koselig hotell, men med dette prisnivået på rommene, syns jeg man kan forvente litt mer.

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, Synnøve B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karl Einar Sundby-Bagaas, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære ,

Hjertelig takk for veldig hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss, det setter vi utrolig pris på.
Takk også for din tilbakemelding om at hotellet er noe slitt. Vi gleder oss til hotellet skal få en velfortjent renovering. Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake om ikke så alt for lenge.

Vennlig hilsen,
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fint bygg i rolig område på Frogner. Hyggelige og svært hjelpsomme ansatte. Stort pluss for kveldsmat, samt kaffe tilgjengelig hele dagen. Derimot skuffende at man benytter koronapandemien til å kutte ned på renhold og bytte av håndklær til kun hver 3.dag(!), dette handler vel kun om å spare penger for hotellet. Om man ikke er en av de få heldige som får plass på hotellets p-plasser må man stå i gatene til svært høy pris. Også stort minus for at rommene ikke har a/c eller friskluftanlegg, eneste mulighet er åpent vindu og bordvifte fra Ikea som rommene er utstyrt med...Setter også stort spørsmålstegn ved at hotellet tillater at folk har med hunder på hotellrommene(=soverommene!), skikkelig vemmelig å tenke på at den/det som lå i senga di forrige natt kanskje var et dyr....

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karl Einar Sundby-Bagaas, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære ,

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss, det setter vi utrolig pris på.
Takk også for din tilbakemelding om renhold og ventilasjon. Vi ser på mulighetene for å få forsvarlige rutiner på plass for alle parter.
Når det gjelder hunder på rom så er det kun noen få utvalgte riom vi tillater dyr på og disse rommene blir ekstra rengjort etter bruk.
Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake om ikke så alt for lenge.

Vennlig hilsen,
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte overnatting litt på måfå og ble veldig positivt overrasket. Bygningen er gammel men er godt vedlikeholdt, uten at de har mistet sjarmen i de eldste delene. Hotellet er spredd på to gamle, ærverdige bygårder. De ansatte har en kjempefin innstilling og humør. Det er egne parkeringsplasser, men det er litt trangt å parkere der. God mat, og inkludert varmt kveldsmåltid, som var en veldig hyggelig opplevelse.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, anchr65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karl Einar Sundby-Bagaas, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære anchr65,

Varmt takk for særdeles hyggelig tilbakemelding fra deres siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus.
Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen,
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2020

Fine lokaler. Fantastisk resepsjonist. Uten henne ville jeg nok satt ratingen på enda dårligere. En hotelldirektør som burde engasjere seg bedre i gjestene og helst ikke snakke dem ned. Når en gjest sover på hotellet med en bonusnatt så har den gjesten tjent de poengene fra et sted. De falt ikke fra skyene. Det man tenker iblandt er ikke det beste å si. Ingen oppgradering av rom som gullmedlem. Ekstremt varmt rom men vi orket ikke si noe mer uten vi bare beholdt rommet selvom resepsjonisten spurte om vi ville bytte rom. Vi orket ikke etter at vi ikke fikk oppgradering til beste romskategori for at dem tydeligvis ikke hadde et vasket rom i bedre kategori. Enten er vi veldig uheldige eller så er det praksisen på Gabels Hus. Det håper jeg ikke.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
1  Takk, 645eliasa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2020

Hei Elias A,

Takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Veldig hyggelig å høre at du likte lokalene og at du følte deg ivaretatt av Jannicke i resepsjonen.
Det er beklagelig at du opplevde at jeg snakket deg ned når du ringte meg på lørdagen.
Jeg forklarte deg på en hyggelig måte at du bodde på en bonusovernatting på standardrom og at vi hadde oppgradert det til et Superiorrom, altså beste tilgjengelig kategori. Det er helt riktig at en av våre tre suiter ikke var bebodd denne lørdagen, men det hadde vært sen utsjekk på denne suiten og var ikke rengjort. Vi hadde ikke anledning til å vaske dette rommet denne ettermiddagen da vaskepersonalet var gått hjem kl 16.

Så vi hadde ikke anledning til å gi deg en suite og det ble du ikke fornøyd med.
Vi hadde flere hyggelige superiorrom ledige som du kunne få byttet til men det ønsket du ikke.


Med hilsen
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2020 via mobile enheter

Jeg var her over fem dager i forbindelse med studie. Vi fikk sjekket inn ved ankomst kl 09, og jeg fikk tildelt et lite rom i gamledelen, 3 egt. God seng, lite bad uten varme i gulv og varmt vann som som forsvant. Dette gjorde at jeg fikk tildelt nytt rom i 4 egt, samme fløy. God seng, mindre rom, og et knøttlite bad, uten varme i gulv. Noe lytt i begge egt, behov for oppgradering. Bra renhold og god service. Fin restaurant med godt utvalg til frokost, svært rikholdig og smakfull lunsjbuffet, kake, vafler el mellom kl 15-18, og varm kveldsmat fra kl 18-21- som seg hør og bør ved et collection hotel

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, benten2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KarlEinarS2, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2020

Kjære benten2017,

Hjertelig takk for veldig hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss, det setter vi utrolig pris på.
Takk også for din tilbakemelding om varmekabler. Dette kan jeg love deg at vi vil se nærmere på. Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake om ikke så alt for lenge.

Vennlig hilsen,
Karl Einar Sundby-Bagaas
Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser