Roger L
Oslo, Norge
1,0 av 5 boblerAnmeldt 11. sep. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: september 2020
Karl Einar Sundby-Bagaas, General ManagerClarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. sep. 2020
Kjære 960rogerl,

Tusen takk for en åpen og ærlig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss.
Vårt overordnede mål er å yte fantastisk service for alle våre gjester – På Clarion Collection Gabelshus skal vi skape uforglemmelige gjesteopplevelser. Dessverre er det tydelig at vi ikke riktig klarte det under ditt opphold grunnet utvalget på kveldsmaten. Vi har endret på konseptet og innført taco på fredag siden det er så mange av våre weekendgjester som har etterspurt akkurat det. Jeg er lei meg for at det ikke falt i smak for deg, men vi skal absolutt jobbe med å få opp kvaliteten her siden den ikke opplevdes som bra nok.

Vennlig hilsen
6.0 km fra Clarion Collection Hotel Gabelshus
Oppvarmet basseng
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 15. august 2020 via mobile enheter

Du møtes av en flott klassisk fasade inn i en klassisk resepsjon i mørk eik. Gabelshus tilbyr fine rom med flotte eikedører. Gode treningsfasiliteter med badstu. Hotellet tilbyr både kveldsmat og frokost inkludert i prisen. Kveldsmaten var som en middag. Fin frokostbuffét med personale som var opptatt av renslighet og presentasjon. Hotellet er sentralt plassert på Oslos vestkant.

1  Takk, 77kristiana
Karl Einar Sundby-Bagaas, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Kjære 77kristiana ,

Hjertelig takk for veldig hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss, det setter vi utrolig pris på.

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Fint hotell. Rolige omgivelser. Meget hyggelig og hjelpsomt personale. Gratis kaffe og vann med fres tilgjengelig hele døgnet. Vær klar over avstanden til sentrum. Rimelig parkering i gata rett utenfor hotellet.

1  Takk, Turist1976
Karl Einar Sundby-Bagaas, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Kjære Turist1976,

Varmt takk for veldig hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus. Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Vennlig hilsen

Anmeldt 26. juli 2020

Har bodd her tidligere og vært kjempefornøyd. Denne gangen syns vi det var ganske slitt, det tok evigheter før det ble varmt vann i dusjen, og glassa på rommet var støvete. Pluss for deilig aftensmat og god frokost, stille gate, hyggelige og servicemindede ansatte. Et koselig hotell, men med dette prisnivået på rommene, syns jeg man kan forvente litt mer.

1  Takk, Synnøve B
Karl Einar Sundby-Bagaas, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2020

Kjære ,

Takk også for din tilbakemelding om at hotellet er noe slitt. Vi gleder oss til hotellet skal få en velfortjent renovering. Vi håper vi kan få gleden av å ønske deg velkommen tilbake om ikke så alt for lenge.

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fint bygg i rolig område på Frogner. Hyggelige og svært hjelpsomme ansatte. Stort pluss for kveldsmat, samt kaffe tilgjengelig hele dagen. Derimot skuffende at man benytter koronapandemien til å kutte ned på renhold og bytte av håndklær til kun hver 3.dag(!), dette handler vel kun om å spare penger for hotellet. Om man ikke er en av de få heldige som får plass på hotellets p-plasser må man stå i gatene til svært høy pris. Også stort minus for at rommene ikke har a/c eller friskluftanlegg, eneste mulighet er åpent vindu og bordvifte fra Ikea som rommene er utstyrt med...Setter også stort spørsmålstegn ved at hotellet tillater at folk har med hunder på hotellrommene(=soverommene!), skikkelig vemmelig å tenke på at den/det som lå i senga di forrige natt kanskje var et dyr....

1  Takk, Oddie99

Kjære ,

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding fra ditt siste opphold hos oss, det setter vi utrolig pris på.
Takk også for din tilbakemelding om renhold og ventilasjon. Vi ser på mulighetene for å få forsvarlige rutiner på plass for alle parter.
Når det gjelder hunder på rom så er det kun noen få utvalgte riom vi tillater dyr på og disse rommene blir ekstra rengjort etter bruk.

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte overnatting litt på måfå og ble veldig positivt overrasket. Bygningen er gammel men er godt vedlikeholdt, uten at de har mistet sjarmen i de eldste delene. Hotellet er spredd på to gamle, ærverdige bygårder. De ansatte har en kjempefin innstilling og humør. Det er egne parkeringsplasser, men det er litt trangt å parkere der. God mat, og inkludert varmt kveldsmåltid, som var en veldig hyggelig opplevelse.

1  Takk, anchr65
Karl Einar Sundby-Bagaas, General Manager på Clarion Collection Hotel Gabelshus, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Kjære anchr65,

Varmt takk for særdeles hyggelig tilbakemelding fra deres siste opphold på Clarion Collection Hotel Gabelshus.
Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.