Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Egil
Kristiansand, Norge
Anmeldelse av Karl Johan Hotel
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Brox, OwnerKarl Johan Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. aug. 2020
Hei 243egils,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Så godt å høre at du liker hotellet og opplever at det fortsatt har karakter etter totalrenoveringen. Og så er det utrolig hyggelig å høre at det er vi som har det gladeste personalet!

Velkommen igjen! 😊

Med vennlig hilsen Karl Johan Hotel
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 281
  • Hotels.com
    kr 2 370
  • Vio.com
    kr 2 017
  • travelup.com
    kr 2 107
0.1 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 651
  • Expedia.com
    kr 4 542
  • Vio.com
    kr 3 362
  • Hotels.com
    kr 4 540
0.7 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
kr 2 540
Fullt refunderbart
  • Strawberry Hotels
    kr 2 140
  • Expedia.com
    kr 2 491
  • Official Site
    kr 1 956
0.2 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Our lounge area on the second floor
kr 1 016
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 014
  • Vio.com
    kr 834
  • Priceline
    kr 884
0.2 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 434
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 512
  • Vio.com
    kr 1 313
  • Hotels.com
    kr 1 511
4.1 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Double room
kr 1 439
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 440
  • Hotels.com
    kr 1 439
  • Vio.com
    kr 1 439
0.6 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
kr 2 252
  • Strawberry Hotels
    kr 2 549
  • Hotels.com
    kr 2 143
  • Expedia.com
    kr 2 244
1.2 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 288
  • Official Site
    kr 1 398
  • Priceline
    kr 1 086
  • Trip.com
    kr 1 339
0.5 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
kr 2 030
kr 1 855
  • Radissonhotels.com
    kr 1 855
  • Expedia.com
    kr 1 856
  • Hotels.com
    kr 1 855
1.0 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 069
  • Expedia.com
    kr 1 065
  • Trip.com
    kr 933
  • StayForLong
    kr 1 103
1.1 km fra Karl Johan Hotel
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldelser (136)
Filtrer anmeldelser
138 resultater
Vurdering fra reisende
78
33
12
9
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
33
12
9
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 138 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte oss sentral beliggenhet denne gangen og angret ikke på det. Noe forvirrende prissetting krevde litt tid ved innsjekk men ordnet seg tilfredsstillende. Vi valgte DeLuxe-rom med utsikt for et lite hopp opp i pris. Hotellet er helt nyoppusset og vårt rom som lå i andre etg var strøkent, ca 4 m takhøyde, vindu tak til gulv, deilig seng og et stort bad da rommet var handikappvennlig. Veldig godt lydisolert. Frokosten ble servert i bakgård med glasskuppel og helt grei+. Hyggelig betjening. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, R0bert1955
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Brox, Owner på Karl Johan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Hei Robert,
Tusen takk for en strålende tilbakemelding! Alle våre deluxe-rom har beliggenhet mot Karl Johans gate og en fantastisk utsikt til bylivet! Et godt utgangspunkt for et besøk i hovedstaden. Vi setter pris på din positive omtale av vårt personale og håper å se dere igjen snart!
Med vennlig hilsen fra team Karl Johan Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Hotellet har en veldig bra belligenhet, hyggelig personale, fine rom og god frokost! Dette gjorde at vår Oslo-tur ble en veldig fin opplevelse, og vi gleder oss til å komme en tur til Oslo igjen. Kort vei til de fleste severdigheter.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Linuspaatur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Brox, Owner på Karl Johan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Kjære Linus,
Beklager veldig sen respons! Vi setter stor pris på din gode tilbakemelding av oppholdet på Karl Johan Hotel og hyggelig å høre at det bidro til en fin Oslo-tur. Vi ønsker dere velkommen tilbake ved neste anledning!
Med vennlig hilsen teamet på Karl Johan Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Smilende og imøtekommende. Hotellet i segselv ligger supersentralt midt i Karl Johan og er veldig kort avstand til en rekke ting å gjøre ( shopping, slottet, museum, Aker brygge e t c) rommene var ikke de største men hly takhøyde som gjorde opp for det. Helt nyoppussede så rommene så kjempe fine ut. Nye smart TVer og gratis internet som faktisk funker! Badene var rene og pene, lurt å få med seg at det er ikke noe ekstra badetilbehør som shampoo, balsam etc som man kan ta, kun en dusjsåpe pumpe som står i dusjen. Så ta med egen shampoo og balsam. Sengene var super gode og man får to puter med rent sengetøy per pers så det er mykt og godt å sove. Eneste er at hvis man sover to i senga er det veldig lett å falle litt mellom sengene siden toppmadrassen er todelt, kanskje ikke helt ideelt for par. Helt lystette gardiner, aircondition og lydisolert så man sover som et barn. Litt surrete vaskedame ( tok kortet vårt fra lysbryteren vår mens vi var ute men ordnet seg ). Kjempe fint utseende på lounge og resepsjon. Frokosten var helt OK, typisk norsk frokost (brød, frokostblanding) trist nok ikke bacon der.

Opplevelsen i segselv var veldig bra, anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, mali_karina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Brox, Owner på Karl Johan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Kjære Karina,
Tusen takk for din strålende og innholdsrike anmeldelse av hotellet!
Det ser ut for at dere har fått tildelt et twin rom, som består av to separate senger. Dobbeltrommene har derimot en overmadrass som passer godt for par, noe selvfølgelig dere skulle hatt.
Når det gjelder baderomsartiklene, så skal det på plass dusjsåpe, shampo og balsam på alle rom. Rommene med høyere standard får noen flere produkter. Det gjenstår fortsatt noen detaljer etter renoveringen, men det kommer på plass etter hvert.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!
Med vennlig hilsen teamet på Karl Johan Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell som fremstår praktisk talt som nytt (slik jeg forstår det er det akkurat totalrenovert). Vi hadde familierom ( dobbeltseng for to og sovesofa redd opp for to)mot Karl Johan. Puttet ungene i sovesofa mens vi voksne tok dobbeltsengen. Den var fantastisk god å ligge i. Både hotellet og rommet med bad var rent og ryddig og fremsto innbydende på alle måter. Spiste frokost. Den hadde det du forventer på hotell, men ikke spesielt mye mer. Det var yoghurt i diverse former, frukt, pålegg og varmmat som eggerøre, stekte poteter mm. La også merke til div frokostblanding, uten at vi prøvde det. Alt vi spiste smakte godt.
Beliggenheten blir ikke mer sentral i Oslo, så den kan man ikke klage på om man vil være "midt" i byen. Foruten rådhusklokken som ringer sent og tidlig var det lite støy ut mot Karl Johan. Ikke plaget klokkene meg heller, men den minste våkent kl 08:00 av dem. Ingen parkering til hotellet, så man må bruke offentlige parkeringer.
Hva gjelder bar og evt. treningsrom vet jeg ikke noe om, da det ikke var aktuelt for oss på denne turen.
Alt i alt, meget godt fornøyd pris og alt annet tatt i betraktning.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Trek56063623876
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Hanne Brox, Owner på Karl Johan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Kjære Trek56063623876,
Tusen takk for en fantastisk innholdsrik og god anmeldelse av hotellet! Det hjelper veldig i arbeidet med å stadig forbedre vårt produkt og vår service mot gjestene. Hotellet har vært under total renovering over en lengre periode og alt innvendig, foruten våre verneverdige trapp fra lobbyen, er nytt. Vi er veldig stolte av hotellet, og det gjør ekstra godt å høre at det også faller i smak hos våre gjester. Vil ønske dere velkommen tilbake neste gang dere er i Oslo!
Med vennlig hilsen teamet på Karl Johan Hotel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020

Hoveddelen mot Karl Johan er under restaurering, så en bakre del er oppusset og tatt i bruk. Veldig hyggelig betjening, fine rom og fine forhold for frokost. I tillegg hyggelige priser, og ikke minst, meget sentralt.

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, 337kjellb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
KarlJohanHotel, Leder  på Karl Johan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2020

Kjære Kjell B.,

Takk for din hyggelige anmeldelse!
Håper å se dere hos oss igjen så snart hovedbygget er klart til å ta imot gjester.

Med vennlig hilsen,

Dora
Karl Johan Hotell

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser