Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 179
Expedia.comUSD 180
Hotels.comUSD 180
TravelocityUSD 180
Orbitz.comUSD 180
eDreamsUSD 159
Se alle 18 tilbud
Anmeldt 4. august 2020

Hotellet har super beliggenhet med umiddelbar nærhet til alt av restauranter og severdigheter. Vi hadde bil med oss som vi enkelt parkerer i sentrum P-hus (m/el-bil lading) Etter totalrenoveringen har hotellet i praksis blitt nytt - uten å miste karakter. Rommene er nye og moderne. Gode senger. Frokosten er ypperlig. Og fremdeles har hotellet det gladeste personalet. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, 243egils
Hanne Brox, Owner på Karl Johan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei 243egils,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Så godt å høre at du liker hotellet og opplever at det fortsatt har karakter etter totalrenoveringen. Og så er det utrolig hyggelig å høre at det er vi som har det gladeste personalet!

Velkommen igjen!

Med vennlig hilsen Karl Johan Hotel

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte oss sentral beliggenhet denne gangen og angret ikke på det. Noe forvirrende prissetting krevde litt tid ved innsjekk men ordnet seg tilfredsstillende. Vi valgte DeLuxe-rom med utsikt for et lite hopp opp i pris. Hotellet er helt nyoppusset og vårt rom som lå i andre etg var strøkent, ca 4 m takhøyde, vindu tak til gulv, deilig seng og et stort bad da rommet var handikappvennlig. Veldig godt lydisolert. Frokosten ble servert i bakgård med glasskuppel og helt grei+. Hyggelig betjening. Vi kommer tilbake.

1  Takk, R0bert1955
Hanne Brox, Owner på Karl Johan Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2020

Hei Robert,
Tusen takk for en strålende tilbakemelding! Alle våre deluxe-rom har beliggenhet mot Karl Johans gate og en fantastisk utsikt til bylivet! Et godt utgangspunkt for et besøk i hovedstaden. Vi setter pris på din positive omtale av vårt personale og håper å se dere igjen snart!
Med vennlig hilsen fra team Karl Johan Hotel

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Hotellet har en veldig bra belligenhet, hyggelig personale, fine rom og god frokost! Dette gjorde at vår Oslo-tur ble en veldig fin opplevelse, og vi gleder oss til å komme en tur til Oslo igjen. Kort vei til de fleste severdigheter.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Linuspaatur

Kjære Linus,
Beklager veldig sen respons! Vi setter stor pris på din gode tilbakemelding av oppholdet på Karl Johan Hotel og hyggelig å høre at det bidro til en fin Oslo-tur. Vi ønsker dere velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening. Smilende og imøtekommende. Hotellet i segselv ligger supersentralt midt i Karl Johan og er veldig kort avstand til en rekke ting å gjøre ( shopping, slottet, museum, Aker brygge e t c) rommene var ikke de største men hly takhøyde som gjorde opp for det. Helt nyoppussede så rommene så kjempe fine ut. Nye smart TVer og gratis internet som faktisk funker! Badene var rene og pene, lurt å få med seg at det er ikke noe ekstra badetilbehør som shampoo, balsam etc som man kan ta, kun en dusjsåpe pumpe som står i dusjen. Så ta med egen shampoo og balsam. Sengene var super gode og man får to puter med rent sengetøy per pers så det er mykt og godt å sove. Eneste er at hvis man sover to i senga er det veldig lett å falle litt mellom sengene siden toppmadrassen er todelt, kanskje ikke helt ideelt for par. Helt lystette gardiner, aircondition og lydisolert så man sover som et barn. Litt surrete vaskedame ( tok kortet vårt fra lysbryteren vår mens vi var ute men ordnet seg ). Kjempe fint utseende på lounge og resepsjon. Frokosten var helt OK, typisk norsk frokost (brød, frokostblanding) trist nok ikke bacon der.

Opplevelsen i segselv var veldig bra, anbefales.

1  Takk, mali_karina

Kjære Karina,
Tusen takk for din strålende og innholdsrike anmeldelse av hotellet!
Det ser ut for at dere har fått tildelt et twin rom, som består av to separate senger. Dobbeltrommene har derimot en overmadrass som passer godt for par, noe selvfølgelig dere skulle hatt.
Når det gjelder baderomsartiklene, så skal det på plass dusjsåpe, shampo og balsam på alle rom. Rommene med høyere standard får noen flere produkter. Det gjenstår fortsatt noen detaljer etter renoveringen, men det kommer på plass etter hvert.
Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Flott hotell som fremstår praktisk talt som nytt (slik jeg forstår det er det akkurat totalrenovert). Vi hadde familierom ( dobbeltseng for to og sovesofa redd opp for to)mot Karl Johan. Puttet ungene i sovesofa mens vi voksne tok dobbeltsengen. Den var fantastisk god å ligge i. Både hotellet og rommet med bad var rent og ryddig og fremsto innbydende på alle måter. Spiste frokost. Den hadde det du forventer på hotell, men ikke spesielt mye mer. Det var yoghurt i diverse former, frukt, pålegg og varmmat som eggerøre, stekte poteter mm. La også merke til div frokostblanding, uten at vi prøvde det. Alt vi spiste smakte godt.
Beliggenheten blir ikke mer sentral i Oslo, så den kan man ikke klage på om man vil være "midt" i byen. Foruten rådhusklokken som ringer sent og tidlig var det lite støy ut mot Karl Johan. Ikke plaget klokkene meg heller, men den minste våkent kl 08:00 av dem. Ingen parkering til hotellet, så man må bruke offentlige parkeringer.
Hva gjelder bar og evt. treningsrom vet jeg ikke noe om, da det ikke var aktuelt for oss på denne turen.
Alt i alt, meget godt fornøyd pris og alt annet tatt i betraktning.

Takk, Trek56063623876

Kjære Trek56063623876,
Tusen takk for en fantastisk innholdsrik og god anmeldelse av hotellet! Det hjelper veldig i arbeidet med å stadig forbedre vårt produkt og vår service mot gjestene. Hotellet har vært under total renovering over en lengre periode og alt innvendig, foruten våre verneverdige trapp fra lobbyen, er nytt. Vi er veldig stolte av hotellet, og det gjør ekstra godt å høre at det også faller i smak hos våre gjester. Vil ønske dere velkommen tilbake neste gang dere er i Oslo!