Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 141
PricelineUSD 141
Hotels.comUSD 141
CheapTicketsUSD 141
Orbitz.comUSD 141
eDreamsUSD 141
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (269)
Filtrer anmeldelser
269 resultater
Vurdering fra reisende
79
90
64
20
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
79
90
64
20
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4550 av 269 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Det aller beste med Linne er kjøleskapet på rommet. Noe som gjør at man har kald drikke når man trenger det. Ellers leverer Linne på alle måter. Rom, mat, service og atmosfære.
Hotellet blir bare bedre og bedre. Ikke stuss med å ta ett opphold, enten det er møter eller privat.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, X6688HAanneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018

Hei
Takker for din tilbakemelding. Veldig gledelig at du setter pris på den jobben vi har gjort siste årene. Vi er ikke I mål ennå og jobber med flere ting som skal gjøre det ennå bedre å være gjest hos oss.

Men tusen takk og velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Ble oppgradert til dobbeltrom med vannkoker for kaffe og te. Liker også at det var minibar på rommet. God stol med puff gjorde TV kvelden behagelig.
Fin og funksjonell innredning på rom og bad. Rent og pent.
Frokost med godt utvalg.
Hotel Linne kan absolutt anbefales for både jobb og fritid.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, clauso630
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018

Takker for hyggelig tilbakemelding.

velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Allerede da jeg sjekket inn, følte jeg meg velkommen og godt ivaretatt. Jeg deltok på en konferanse, og hotellet byr på en topp moderne konferanseavdeling med meget serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at alt er i skjønneste orden til en hver tid. Vi spiste også middag i det samme lokalet, og det var en meget ung og hyggelig kelner som gjorde hva hun kunne for å gjøre det hyggelig for oss.
Hadde det ikke vært for en mindre hyggelig opplevelse ved frokosten den siste dagen ville jeg gitt hotellet topp score. Svært bra!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Hei
Takker for din tilbakemelding. Jeg vet hva du sikter til I forhold til frokosten. Servitørene bommet I forhold til antall gjester som hadde spist frokost og startet dekking til lunsj for tidlig som førte til at noen gjester matte sitte i vårt andre restaurantlokale. Det er tatt opp og endret på.

Velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Faktisk et ukomplisert hotell i utkanten av Oslo sentrum. Noen minutters gange fra t-banen som kjapt tar deg ned til sentrum. Hotellet er som Thon-hoteller flest. De er rent, pent og hyggelig. Vi ble tatt godt i mot, kjapp innsjekk. Frokosten har et godt utvalg, servitører som diskret rydder hele tiden. Rommene er av god størrelse, badene innbydende med store myke håndklær.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, HeidiLarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2018

Takker for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Kom inn sent på kvelden, innsjekk gikk kjapt og greit. Fikk et helt nytt rom, med to store dobbeltsenger! helt topp for vår lille familie.
Kort vei til T-bane. (300meter ca). Lading av EL-bil med i prisen.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 587endren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. november 2018

Hei
Takker for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser