Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Travelocity
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (279)
Filtrer anmeldelser
279 resultater
Vurdering fra reisende
82
91
65
23
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
82
91
65
23
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 279 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020

Moderne, middels stort hotel. Beliggende utenfor sentrum av Oslo. Kort vei til buss 30 meter.ca 500 meter til t-Bane. Enkelt å komme seg til sentrum av Oslo. Enkelt å parkere. Kan være litt vanskelig ukedager utenom ferier, da mange arbeidere bruker hotellet og parker sine jobb-biler der for natten.

God service , hyggelig betjening. Rene rom. Helt topp
Veldig god frokost, selv i coronatider og sikkerhet var godt ivaretatt

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, bjoernb122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are Gald, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Hei
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Og velkommen tilbake. Godt å høre at dere ser på sikkerheten i forhold til Korona som god. Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et fint opphold på hotellet. God plass til parkering (ca 200 kr døgnet), kort vei til t-banen. Flott, rent og romslig rom (business rom), hyggelig personale. Litt kjip frokost pga korona-restriksjoner. Kan anbefales

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Monica M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are Gald, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Hei
Beklager sent svar, men her kommer det i alle fall:)

Enig i at frokosten har vært kjip i Koronatider, men vi har måttet jobbe ekstremt mye for å holde smittevernrutinene og unngå smitte på ansatte og gjester. Nå er vi i gang igjen med buffet heldigvis og håper dere tar turen en gang senere. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Kom sent om kvelden å måtte lete lenge etter parkering. Kom til resepsjonen hvor de ikke fant meg først. Da de endelig fant meg. Var det ikke registert betalt. Noe det var dagen etter.. når jeg omsider fikk meg et rom var det på andre siden av gaten.. men det var et fantastisk rom med egen veranda og de kom over med mat på rommet. Hyggelig betjening som gjorde ekstra for at det skulle være bra. God frokost selv om jeg måtte over gata i regnvær... god seng.. og kaffemaskin og minibar på rommet..

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, empeders72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2020

Takker for din tilbakemelding og velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019 via mobile enheter

Flott rom og imponerende og velsmakende frokostbuffet. Blir flere turer hit
Må skrive mer, og da fortsetter jeg å uttrykke min tilfredshet. Lett adkomst til hotellet, og godt med parkeringsplasser. Svært tilfreds

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, per1968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2020

Hei
Beklager litt sen tilbakemelding. Men takk for herlig tilbakemelding.

Velkommen tilbak

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2019

Bra hotell og hadde bra service - ligger et stykke fra sentrum - men T-banen stasjonen ligger tre minutter å gå fra hotellet. God frokost og parkering på taket rett ved siden av hotellet som kostet 150 kroner per døgn.

Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, 765peerg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Takker for hyggelig tilbakemelding. Hotellet ligger litt utenfor sentrum ja. Men kollektivt til byen tar rundt 12 minutter med bane. Godt du likte deg hos oss og velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser