Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 141
PricelineUSD 141
TripadvisorUSD 130
eDreams
Hotels.comUSD 130
Agoda.comUSD 142
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (271)
Filtrer anmeldelser
271 resultater
Vurdering fra reisende
80
90
64
21
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
80
90
64
21
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 271 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Det var dags for et opphold på Linne igjen, og denne gangen over flere dager.

Hotellet er greit nok, men det er disse "smittevernsrutinene" som ikke er helt lett å forstå seg på. På nettsiden står det f.eks. noe om smittevernsrutiner i frokostsalen, men etter hva jeg erfarte var alt "som normalt" her. Ikke stappfullt av folk i frokostsalen, men likevel mange nok til at det var kødannelse enkelte steder ved buffèen. Det eneste som jeg opplevde som avvik fra normalen var at jeg måtte be om å få brødskiver levert fra kjøkkenet, istedenfor de framlagte rundstykkene.

Det som derimot ble veldig underlig, og som jeg ikke ser logikken i, var at rommet ikke ble rengjort hver dag, men kun hver 4. dag. Jeg klarer ikke se hva dette har å gjøre med smittevern, da det etter flere dager fort hoper seg opp med brukte krus og glass på rommet, og en haug med brukte håndklær på gulvet på badet. Og dette står det heller ingen ting om på nettsiden, der det faktisk står "Daglig renhold". Hadde det vært annenhver dag kunne jeg muligens akseptert det, men hver 4. dag er langt utenfor det akseptable. Her mistenker jeg hotellet for å funnet et påskudd til å spare penger.

Som sist jeg bodde her var det teppe på rommet, noe som er mer 1970 enn 2020. Uavhengig av corona oppleves dette som særdeles uhygienisk, men har liten tro på at teppene blir fjernet med det første.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, SA_Travel_MN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are Gald, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Hei
Takk for en grundig analyse.

Det har vært meget utfordrende tider i forhold til korona og smittevernregler som nesten har endret seg ukentlig i forhold til Korona. En del av det du beskriver nå har vi endret på i forhold til tilbakemeldinger vi har fått, som eksempelvis brød til frokost.

Når det gjelder renhold på rom så gjorde vi dette for å skjerme ansatte og ikke spare penger. Ser i ettertid at også dette nok var litt overdrevent å gjøre det på denne måten, men det har tatt tid å bli vant til å jobbe i forhold til våre nye Covid 19 hverdag.

Når det gjelder rom så har vi alle våre nye rom uten tepper. Det er vel totalt 150 rom. Hver gang vi pusser opp så fjernes teppene. Det sier seg selv at vi ikke greier å ta alle samtidig. Når du eventuelt kommer neste gang så be om et rom uten teppe så fikser vi det lett.

Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Moderne, middels stort hotel. Beliggende utenfor sentrum av Oslo. Kort vei til buss 30 meter.ca 500 meter til t-Bane. Enkelt å komme seg til sentrum av Oslo. Enkelt å parkere. Kan være litt vanskelig ukedager utenom ferier, da mange arbeidere bruker hotellet og parker sine jobb-biler der for natten.

God service , hyggelig betjening. Rene rom. Helt topp
Veldig god frokost, selv i coronatider og sikkerhet var godt ivaretatt

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
1  Takk, bjoernb122
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are Gald, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Hei
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Og velkommen tilbake. Godt å høre at dere ser på sikkerheten i forhold til Korona som god. Velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde et fint opphold på hotellet. God plass til parkering (ca 200 kr døgnet), kort vei til t-banen. Flott, rent og romslig rom (business rom), hyggelig personale. Litt kjip frokost pga korona-restriksjoner. Kan anbefales

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Monica M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are Gald, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. august 2020

Hei
Beklager sent svar, men her kommer det i alle fall:)

Enig i at frokosten har vært kjip i Koronatider, men vi har måttet jobbe ekstremt mye for å holde smittevernrutinene og unngå smitte på ansatte og gjester. Nå er vi i gang igjen med buffet heldigvis og håper dere tar turen en gang senere. Velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2020 via mobile enheter

Kom sent om kvelden å måtte lete lenge etter parkering. Kom til resepsjonen hvor de ikke fant meg først. Da de endelig fant meg. Var det ikke registert betalt. Noe det var dagen etter.. når jeg omsider fikk meg et rom var det på andre siden av gaten.. men det var et fantastisk rom med egen veranda og de kom over med mat på rommet. Hyggelig betjening som gjorde ekstra for at det skulle være bra. God frokost selv om jeg måtte over gata i regnvær... god seng.. og kaffemaskin og minibar på rommet..

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, empeders72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2020

Takker for din tilbakemelding og velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2019 via mobile enheter

Flott rom og imponerende og velsmakende frokostbuffet. Blir flere turer hit
Må skrive mer, og da fortsetter jeg å uttrykke min tilfredshet. Lett adkomst til hotellet, og godt med parkeringsplasser. Svært tilfreds

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, per1968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Are G, General Manager på Thon Hotel Linne, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. januar 2020

Hei
Beklager litt sen tilbakemelding. Men takk for herlig tilbakemelding.

Velkommen tilbak

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser