Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 150
Hotels.comUSD 150
Vio.com
PricelineUSD 149
TravelocityUSD 150
ZenHotels.comUSD 150
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (312)
Filtrer anmeldelser
312 resultater
Vurdering fra reisende
102
134
62
9
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
102
134
62
9
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 312 anmeldelser
Anmeldt 21. november 2018

Bare utsikten gjør at dette hotellet er verd et besøk.
Følte meg veldig velkommen av personalet i resepsjonen og rommet jeg fikk var bra, Det eneste jeg kan sette fingeren på var en ødelagt lampeskjerm som skjemmet det totale inntrykket. Så nok at hotellet kan ha behov for noe renovering.
Maten vi fikk var meget god. Det eneste som ikke fungerte var et meget moderne system for å få enkopp kaffe. Her kunne man velge i diverse typer og det tok sin tid og når en av maskinene ikke fungerte og 500 kursdeltagere vêr kaffetørste sier det seg selv at det ble endel frustrasjon. Det burde vært kanner på hvert bord.
Det var kun en som betjente baren og det ble fort lang kø.
Skal man ha store konferanser er det viktig at alt det praktiske fungerer.
Men i sum var det bra.

Romtips: Spør om å få et rom med utsikt over Oslo og Holmenkollen. Fantastisk.
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, lisekri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi H, Salgssjef på Soria Moria Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Kjære Lisekri,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en hyggelig og konstruktiv tilbakemelding. Vi er kjempebortskjemte på utsikt her oppe, og er heldige som kan nyte de vakre omgivelsene hver dag. Det gleder meg også å høre at du ble tatt godt i mot i resepsjonen. En ødelagt lampeskjerm skjønner jeg trekker ned helhetsinntrykket. Dette skal vi få ordnet opp i.
Vi serverer høyteknologisk kaffe på Soria Moria! :) Det er selvsagt veldig uheldig når den ene maskinen ikke fungerer, og vi får se på rutinene der på at vi kan henvise til en av de andre automatene sånn at det fortsatt blir en fin flyt.

Vi håper at vi får se deg her igjen og at vi kan få på plass detaljene til det sånn at vi når hele veien opp! Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Hotellet er et godt konferansehotell. De tar godt vare på gjestene, og har en meget god frokost og lunsj. De er ikke god på mat om en vil ha noe fra snack-menyen. Ville faktisk tippet at hamburger-kjøttet var stekt i frityren. Ikke imponerende for en burger til 250kr.
Ville styrt unna om jeg var her utenom jobb/konferanse.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Torebe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi H, Salgssjef på Soria Moria Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei!

Takk for en konstruktiv og - stort sett hyggelig tilbakemelding!
Soria Moria er jo først og fremst et konferansehotell, men vi er også veldig opptatt av at også våre individuelle gjester også skal ha en hyggelig opplevelse av oss. Det gleder meg å høre at du likte frokosten og lunsjen vår, men tilbakemeldingen om hamburgeren er vi selvsagt ikke stolte av. Veldig trist å høre at den ikke falt i smak, og jeg skal selvsagt ta tilbakemeldingen videre til respektive avdelinger!

Ønsker deg velkommen tilbake til Soria Moria - også håper jeg at vi kan få en sjanse til å vise at vi skal klare å ta godt vare på alle våre gjester - ikke bare konferansegjestene våre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Deilig mat. Fine lokaler. Flott svømmebasseng. Hyggelig personale. Rene rom. Litt slitt bad. Men deilig med varme i gulvet. God frokost. Fin utsikt. Fine omgivelser. Stille og rolig. Hyggelig bar. ..............

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, janarnel2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi H, Salgssjef på Soria Moria Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2018

Kjære Jan Arne L,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Det gleder meg å høre at du har hatt det fint hos oss og at du har nytt freden og roen her oppe.
Når det gjelder badene det en glede å melde at det står på agendaen, og vil pusses opp i løpet av tiden framover, så da håper vi at også det blir på topp. Varmt velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Livredningsseminar. Der vi fikk servert meget god frokost. Den var innholdsrik. Middag to kvelder, det var ikke noe å si på smaken på maten. Rikelig med mat, og god var den. Prikken over i var varm sjokoladekake med smeltet sjokolade inni.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, lielling
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi H, Salgssjef på Soria Moria Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018

Hei Lielling,

Tusen takk for en fin anmeldelse! Det gleder meg å høre at dere hadde noen fine dager her på Soria, og at du nøt den deilige forkostbuffeten vår. Og jeg er helt enig; sjokoladekaken med varm sjokolade inni er virkelig en smaksopplevelse! :)

Velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Det er tredje gang vi kommer i dette hotellet men første gang med et svært krevende og utfordrende diett! På forhånd hadde jeg sendt en epost angående dietten min, hvor jeg dessverre ikke fikk noe melding om at det var mottatt. Det er fint/betrygende å få tilbakemelding at kokken vet om at det kommer en krevende gjest. Jeg var så heldig å kunne bo hos dere i 2 1/2 døgn og fikk sammen med noen andre diett krevende, en topp behandling.
Helt rørt ble jeg da han som serverte kom for å høre om jeg var fornøyd med kjøttet til lunsjen, som jeg fikk spesielt tilberedt. Jeg takket han for omtanken og han sa: Jeg må take deg, for den utfordringen dere gir oss for å utfordre oss til å lage noe dere kan spise. Jeg satt virkelig med tårer i øynene mine. Takk for så mye omtanken! Også kokken på søndag, som yte den beste servicen med å finne fram de rettene vi kunne spise! Til og med valg av kjøtt og forklaring hvordan gulrotstappe var laget og hva som mer befant seg på tallerken hun serverte meg. Et veldig godt tilbudt av ost, som jeg elsket også!
Eneste minus vi opplevde er at dere ar ingen tilbud av glutenfri øl og ingen alkoholfri vin.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, liekevan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Heidi H, Salgssjef på Soria Moria Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018

Kjære 113liekev,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!
Det er viktig at alle skal føle seg sett, og vi jobber med å tilrettelegge for at alle gjester skal få god og innholdsrik mat, uansett hvilke spesialbehov de måtte ha. Når vi får tydelige instruksjoner gjør vi selvsagt det vi kan for å legge til rette for nettopp dette.
Den hyggelige tilbakemeldingen er brakt videre til kjøkken og restaurant!

Hjertelig velkommen til oss den fjerde gangen! :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser