Psyduck
Dato for oppholdet: juni 2018
NinaHaugan, Director of SalesVoksenåsen Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. des. 2018
Hei.

Takk for hyggelig tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Ønsker deg en riktig god jul!
1.4 km fra Voksenåsen Hotell
Oppvarmet basseng
8.5 km fra Voksenåsen Hotell
Double room
8.5 km fra Voksenåsen Hotell
9.1 km fra Voksenåsen Hotell
Our lounge area on the second floor
8.0 km fra Voksenåsen Hotell
8.6 km fra Voksenåsen Hotell
8.6 km fra Voksenåsen Hotell
Se flere hoteller i Oslo
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Stedet ligger vakkert til på Oslos tak! Lett tilgjengelig med t-banen! Rommene er praktiske og rene med gode senger! God mat og superbra service! Fantastisk utsikt over Oslo by! Så nær byen, men man føler at man er langt ute i fin natur! Stedet anbefales!

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, hannepanneno
NinaHaugan, Salgssjef på Voksenåsen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Hei.

Tusen takk for flott tilbakemelding. Det er akkurat sånn vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss!

Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Det ble en natt på dette flotte hotellet på toppen av Oslo. Jeg brukte bil men det finnes jo både buss og bane. Ble godt mottatt og fikk et fint rom. Helt greit rom, veldig trivelig betjening og en fantastisk beliggenhet. Basseng finnes men rakk ikke å bruke det. Trivelig barområde og en meget god frokost. Eneste som trekker ned var litt rot med betalingen. Et flott sted som jeg gjerne kommer igjen til.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, 324perm
Tommy Kleimann, Other på Voksenåsen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2023

Hei, takk for fin tilbakemelding. Velkommen tilbake

Anmeldt 25. juni 2018

Hotellet ligger flott plassert på Oslos tak, ca. 500 moh., med nydelig utsikt ca. 5 min. Gange fra Voksenkollen T-bane. Mange aktiviteter er i nærområde for en god team building tur for vårt firma. (Ski, klatrepark med andre leker, turmuligheter i marka, Holmenkollen svevet etc.)

De ansatte på Voksenåsen var veldig flinke til å først planlegge vårt opphold, de tok oss godt imot ved inn-sjekk og gjorde det lille ekstra under vårt opphold.

Maten var veldig god og smakte veldig godt etter litt trening i klatreparken, oppgradert vin pakke til maten var bra og sove kvaliteten på rommene stod til forventning.

Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning og jeg vil anbefale dette stedet til andre. Dere får full score fra meg. :)

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Oyvind1234

Hi, thank you for a great review. Welcome back next time in Norway

Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Vi besøkte Voksenåsen hotel i forbindelse med bryllup på nabo gården! Vi fikk en flott ny suite med flott stue,boblebad,stor og romslig rom ! Vi brukte ikke noe annet enn rom & frokost ! Men har tidligere spist der med veldig tilfredsstillende resultat! Kommer nok og komme tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: september 2017
1  Takk, stig56

Hi, thank you for a great review. Welcome back!

Anmeldt 17. mai 2017 via mobile enheter

Fantastisk mat, fantastisk personale, uovertruffen utsikt. Lokalene er flotte med en personlig atmosfære. Utsikt over hele Oslo fra en stor terrasse. Glassdører ble trukket til side til terrassen og vi fikk servert aperitiff som vi kunne ta med oss ut i solen på terrassen. Perfekt for konfirmasjon

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, KristinRK