Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Oslo
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (214)
Filtrer anmeldelser
214 resultater
Vurdering fra reisende
78
76
44
12
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
78
76
44
12
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 214 anmeldelser
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Kjempefin beliggenhet høyt over Oslo. Rommene helt ok, maten ok nok, møteromsfasilitetene fungerte ok, service ok. Pluss for beliggenhet. Enkel adkomst med bil eller t-bane fra Oslo og omegn. Så alt i alt et helt ok opphold.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NinaHaugan, Director of Sales på Voksenasen AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2018

Hei.

Takk for hyggelig tilbakemelding. Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Ønsker deg en riktig god jul!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Stedet ligger vakkert til på Oslos tak! Lett tilgjengelig med t-banen! Rommene er praktiske og rene med gode senger! God mat og superbra service! Fantastisk utsikt over Oslo by! Så nær byen, men man føler at man er langt ute i fin natur! Stedet anbefales!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, hannepanneno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NinaHaugan, Salgssjef på Voksenasen AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2018

Hei.

Tusen takk for flott tilbakemelding. Det er akkurat sånn vi ønsker at våre gjester skal oppleve oss!

Hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Det ble en natt på dette flotte hotellet på toppen av Oslo. Jeg brukte bil men det finnes jo både buss og bane. Ble godt mottatt og fikk et fint rom. Helt greit rom, veldig trivelig betjening og en fantastisk beliggenhet. Basseng finnes men rakk ikke å bruke det. Trivelig barområde og en meget god frokost. Eneste som trekker ned var litt rot med betalingen. Et flott sted som jeg gjerne kommer igjen til.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 324perm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018

Hotellet ligger flott plassert på Oslos tak, ca. 500 moh., med nydelig utsikt ca. 5 min. Gange fra Voksenkollen T-bane. Mange aktiviteter er i nærområde for en god team building tur for vårt firma. (Ski, klatrepark med andre leker, turmuligheter i marka, Holmenkollen svevet etc.)

De ansatte på Voksenåsen var veldig flinke til å først planlegge vårt opphold, de tok oss godt imot ved inn-sjekk og gjorde det lille ekstra under vårt opphold.

Maten var veldig god og smakte veldig godt etter litt trening i klatreparken, oppgradert vin pakke til maten var bra og sove kvaliteten på rommene stod til forventning.

Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning og jeg vil anbefale dette stedet til andre. Dere får full score fra meg. :)

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Oyvind1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Vi besøkte Voksenåsen hotel i forbindelse med bryllup på nabo gården! Vi fikk en flott ny suite med flott stue,boblebad,stor og romslig rom ! Vi brukte ikke noe annet enn rom & frokost ! Men har tidligere spist der med veldig tilfredsstillende resultat! Kommer nok og komme tilbake ved en senere anledning.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, stig56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser