Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
PricelineUSD 124
AlgotelsUSD 132
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 30. mai 2022 via mobile enheter

Bra på mange måter. Greit priset, mye historie, vennlig stab, greie rom. Stor kapasitet og delikat og effektiv resepsjon. Enkel men grei frokost. Kunne vært flinkere med å fylle på når det går tomt ved frokosten på søndag. Parkering hadde god kapasitet. Fint turterreng og fin utsikt fra rommene.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 241erikw
Tommy Kleimann, Other på Voksenåsen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 dager siden

Hei, takk for veldig fin tilbakemelding. Dine innspill rundt frokosten tar vi videre internt. Velkommen tilbake.

Anmeldt 23. mars 2022

Super beliggenhet nord for Holmenkollen. Grei kjørevei. God parkering. God middag. Et fint sted å ha ikke alt for store møter. Veldig hyggelig og bra service. Enkle og greie rom, men slitt små bad/WC.

Dato for oppholdet: mars 2022
Takk, Jan Fredrik Lie G
Marianne Kragstad, Gjestetjenester/resepsjon på Voksenåsen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2022

Tusen takk for tilbakemeldingen, det er veldig hyggelig å høre at dere har hatt et fint opphold. Velkommen igjen ved en senere anledning,

Anmeldt 8. mars 2022

Koselig sted og i nærheten av familie som bor på toppen av Holmenkollen. God frokost og hyggelig betjening. Egen garasje til bilen og avgiftsfri parkering. Ikke langt til T-banen - hvis du vil ned til sentrum uten bil.

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, May Britt Sølle... K

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen tilbake neste gang dere besøker Oslo.

Anmeldt 21. februar 2022

Liten mengde middag, billige ingredienser og overpriset. Hovedretter store som forretter, så man må beregne å spise kveldsmat på rommet. Fisk- og skalldyrsuppen bestod hovedsakelig av fiskekaketerninger. 0.6l fatøl fylles til ca 0.5l. Mat og drikke må bestilles og forhåndsbetales i baren. Kan ikke settes på rommet engang. Skuffende hotell!

Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, Qwrty98765

Hei, takk for din tilbakemelding. Vi har tatt dette opp internt for å forhindre at slik skjer i fremtiden.

Anmeldt 30. oktober 2019 via mobile enheter

Norges takknemlighetsgave til Sverige etter den andre verdenskrig har en uslåelig beliggenhet med en fantastisk utsikt på klare dager. Populært konferansehotell med enkle hotellrom, lyse, pene møte- og fellesrom og god atmosfære. Men en kalde vinterdag er temperaturen for lav inne. Frokosten er grei, og middagen god, men lunsjen (ofte seminarets høydepunkt!) var en skuffelse. «Det grønne skiftet» har ikke nådd hit. Ikke spor av salater, tomat, agurk, paprika etc. Heller ikke bær eller frukt. Klart forbedringspotensial.

Dato for oppholdet: oktober 2019
1  Takk, magnen2018
NinaHaugan, Salgssjef på Voksenåsen Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2019

Hei

Takk for din tilbakemelding. Vi er stolte av vår historie og ikke minst vår beliggenhet med Nordmarka som nærmeste nabo.

Trist å høre at ikke lunsjen stod til forventningene denne gangen. Det er sant som du skriver at lunsjen ofte gjerne er høydepunktet under en konferanse/seminar. Din tilbakemelding vil bli videreformidlet vårt kjøkken, som hele tiden jobber med å videreutvikle og forbedre vårt produkt, slik at vi kan gi våre gjester den best mulig opplevelsen under sitt opphold hos oss.

Håper vi får muligheten til å ønske dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.