Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”

Der Peppern Gror Bogstadveien
Vurdert som nr. 102 av 1 555 Restauranter i Oslo
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat!! Forett, tikka massla, lammecarre. Ikke for spicy, smakfullt! Trivelig serveringsdame og nydelig vin!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, brynhildf2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

5660 av 82 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Dette var vårt første besøk hos dere i Bogstadveien. Maten var like god som vi er vant med fra Rådhusplassen. Servicen var kjempebra! Servitøren vår var veldig hyggelig og ivaretok oss godt. Fin atmosfære!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, LKH83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med Tasting meny! Vi fikk mange overraskende og smakfulle retter. Svært god service med hyggelig betjening!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 22klausa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021

Jeg tok meg en pils, 0.3 , koster 85 kroner, en vanlig 0.3.. 85 kroner, også dere kommer med machine som spørre også tips... jeg syns at pilsen skulle koster mye mindre. Aldri aldri igjen.. kanskje hvis dere skal åpne en roof top bar med samme pris... ikke anbefalt å

Dato for besøk: juni 2021
Takk, francescocZ4787NS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

VI VAR STRÅLENDE FORNØYD!!!
For og fremst så må jeg få gi stående applaus til servitørene, veldig veldig hyggelig og de ga strålende service!!
For det andre, maten var helt fantastisk!!
Dere får terningkast 6 fra oss!!
Lykke til videre!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Lene Agathe I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Der Peppern Gror Bogstadveien, så også på

 

Har du vært i Der Peppern Gror Bogstadveien? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.