Nydelig mat, hyggelige servitører og koselig atmosfære Her skal vi så absolutt spise igjen Anbefales
57–61 av 87 anmeldelser
Nydelig mat!! Forett, tikka massla, lammecarre. Ikke for spicy, smakfullt! Trivelig serveringsdame og nydelig vin!
Dette var vårt første besøk hos dere i Bogstadveien. Maten var like god som vi er vant med fra Rådhusplassen. Servicen var kjempebra! Servitøren vår var veldig hyggelig og ivaretok oss godt. Fin atmosfære!
Veldig fornøyd med Tasting meny! Vi fikk mange overraskende og smakfulle retter. Svært god service med hyggelig betjening!
Jeg tok meg en pils, 0.3 , koster 85 kroner, en vanlig 0.3.. 85 kroner, også dere kommer med machine som spørre også tips... jeg syns at pilsen skulle koster mye mindre. Aldri aldri igjen.. kanskje hvis dere skal åpne en roof top bar med samme pris... ikke anbefalt å