Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent food & service :-)”

Der Peppern Gror Bogstadveien
Vurdert som nr. 3 av 1 642 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2022 via mobile enheter

Kommentarer er egentlig overflødige. God mat og bra service. Åpne, fine lokaler. Oppmerksomme folk i betjeningen

Dato for besøk: august 2022
Takk, 886bj_rnl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (543)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

237241 av 543 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Vi bøe møtt med et smil og resten av oppholdet stod i stil med forventningene. Hyggelig atmosfære og svært god mat.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Burnside23
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og god service! Dette kan virkelig anbefales på det sterkeste. Både maten og drikken kom raskt. God beliggenhet også.

Dato for besøk: august 2022
Takk, C9324QMmarian
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Havnet her helt på sparket, og ble veldig positivt overrasket.
Stor uteservering.
Valgte Chefs’ Table med drikkepakke.
Mye og god mat, rask servering, veldig hyggelig service. Gode drinker og indisk vin på menyen!
Prøv Punjab Mule fra coctailmenyen og Diudori Shiraz fra vinlisten.
Hit kommer vi veldig gjerne tilbake!

Dato for besøk: august 2022
Takk, ChristinHM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Restauranten har god beliggenhet og veldig god atmosfære. Stilig med personlige fortellinger i tekst og fotografier om den indiske restsurantsjefens møte med Norge på 1970-tallet. Til indisk mat å være var prisene stive. Nanbrødet var tørt og langt fra slik det skal/bør være. Menyen er forenklet og modernisert, og jeg tror jeg foretrekker mer «tradisjonelle» indiske menyer.

Dato for besøk: august 2022
Takk, mof73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Der Peppern Gror Bogstadveien, så også på

 

Har du vært i Der Peppern Gror Bogstadveien? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.