Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En kulinarisk opplevelse”

Der Peppern Gror Bogstadveien
Vurdert som nr. 3 av 1 696 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Når India leveres i Bogstadveien

En fantastisk, kulinarisk opplevelse, mange gode smaker som sloss om kapp i munnen. Fyldige sauser, gode porsjoner. En fryd også for øyet! Bra priser og hyggelig atmosfære. Skjønte ikke helt greia med popcorn da vi kom, men godt det også!
Vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, lindan262
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (663)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

120124 av 663 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god mat! Ikke typiske indiske forretter, men et utvalg gatemat som var helt fantastisk - anbefales som forrett! Vi valgte fire ulike currys til hovedrett, som alle var veldig gode. Vi spiser ofte indisk, både her og i England, og disse var av de absolutt bedre. Vår sønn ble 17. denne dagen, dette nevnte jeg i kommentaren ved bestilling, og etter middag kom det en nydelig isdessert med lys og bursdagshilsen på bordet - overraskende og veldig hyggelig! Vi drakk mango lassi og indisk øl - også veldig godt, og alt ble servert med store smil - og med mange små detaljer gjennom hele måltidet som alle hevet opplevelsen. Vi kommer igjen! 😊👍

Dato for besøk: juni 2023
Takk, kristineidehenry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juni 2023

•Maten og den valgte menyen var vi alle veldlig godt fornøyd med
•Alle ansatte var hyggelig og serviceinnstilt.
•Jeg bruker høreapperat og kan av og til synes det er litt krevende å prate med mange samtidig. Musikken vat litt høy da vi kom, høyttalerne var jo rett over bordet, så jeg spurte om det var mulig å dempe musikken litt. Det ble utført med en gang, og musikken ble ikke på noen måte problematisk. Veldig bra!
— Takknemlig for en fin og hyggelig kveld.

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Helge Terje G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2023

Excellent! Alt var bra, maten,drikke….kjempehyggelig betjening! Bordet var topp. I det hele tatt😍 en flott kveld!

Dato for besøk: juni 2023
Takk, 559vigdisg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juni 2023

En fantastisk opplevelse. Bestilte tasting menu og fikk svært mye og veldig god mat til en god pris. Servitørene var svært hyggelige og flinke, og atmosfæren var upåklagelig.

Dato for besøk: juni 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Line V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Der Peppern Gror Bogstadveien, så også på

 

Har du vært i Der Peppern Gror Bogstadveien? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.