“Fin kveld!”

Der Peppern Gror Bogstadveien
Anmeldt 29. juni 2023

Hyggelig betjening som var tilstede. God og passe sterk indisk mat. God stemning og etter vår smak herlig funky musikk.

Takk, Oddveig S

Anmeldt 27. juni 2023 via mobile enheter

Feiret bursdagen min her og det ble et veldig vellykket besøk. Maten er skikkelig bra og de som jobber der er serviceminded og veldig hyggelige. Fikk til og med en bursdagsdessert på huset. Anbefaler den veldig hyggelige uteserveringen. Kommer absolutt tilbake!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, nicolinebjerge
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Når India leveres i Bogstadveien

En fantastisk, kulinarisk opplevelse, mange gode smaker som sloss om kapp i munnen. Fyldige sauser, gode porsjoner. En fryd også for øyet! Bra priser og hyggelig atmosfære. Skjønte ikke helt greia med popcorn da vi kom, men godt det også!
Vi kommer gjerne igjen!

Takk, lindan262
Anmeldt 26. juni 2023 via mobile enheter

Veldig god mat! Ikke typiske indiske forretter, men et utvalg gatemat som var helt fantastisk - anbefales som forrett! Vi valgte fire ulike currys til hovedrett, som alle var veldig gode. Vi spiser ofte indisk, både her og i England, og disse var av de absolutt bedre. Vår sønn ble 17. denne dagen, dette nevnte jeg i kommentaren ved bestilling, og etter middag kom det en nydelig isdessert med lys og bursdagshilsen på bordet - overraskende og veldig hyggelig! Vi drakk mango lassi og indisk øl - også veldig godt, og alt ble servert med store smil - og med mange små detaljer gjennom hele måltidet som alle hevet opplevelsen. Vi kommer igjen! 😊👍

Takk, kristineidehenry
Anmeldt 25. juni 2023

•Maten og den valgte menyen var vi alle veldlig godt fornøyd med
•Alle ansatte var hyggelig og serviceinnstilt.
•Jeg bruker høreapperat og kan av og til synes det er litt krevende å prate med mange samtidig. Musikken vat litt høy da vi kom, høyttalerne var jo rett over bordet, så jeg spurte om det var mulig å dempe musikken litt. Det ble utført med en gang, og musikken ble ikke på noen måte problematisk. Veldig bra!
— Takknemlig for en fin og hyggelig kveld.

Takk, Helge Terje G

Reisende som så på Der Peppern Gror Bogstadveien, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Bogstadveien? Del dine erfaringer!