“Tika Massla”

Der Peppern Gror Bogstadveien
Anmeldt 27. april 2024 via mobile enheter

Vi bestilte tika masala , og det var en fantastisk opplevelse fra start til slutt! Fra det øyeblikket vi la inn bestillingen, til vi mottok maten, var servicen upåklagelig. Restauranten imponerte virkelig med sin kundeservice ved å ringe og informere oss om at maten var på vei. Når det gjelder selve maten, var tika masala helt nydelig. Kyllingen var perfekt tilberedt, saftig og smakfull, og badet i en rik, krydret og kremet saus som var full av dybde og smak. Leveringen var også rask, noe som sørget for at maten kom varm og fristende. Alt i alt var dette en av de beste tika masala-opplevelsene vi har hatt, sterkt anbefalt for alle som setter pris på god mat levert med fremragende service!"

Takk, steffenolsen

Anmeldt 25. april 2024 via mobile enheter

Fantastisk mat og atmosfære. Vi var en gjeng på 17 stk og de tok oss imot på kort varsel. Fikk servert 3 forretter, 4 hovedretter og dessert. Imøtekommende og super service!

Takk, Joar0790
Anmeldt 19. april 2024

Koselig sted og hyggelig servitør, veldig god og masse mat! Her hadde vi det superhyggelig! Mange vegetaralternativer!

Takk, S H
Anmeldt 18. april 2024 via mobile enheter

Herlig mat med mye spennende retter. Lett å finne noe for liten og stor.
Trivelig og oppmerksom betjening og ekstra pluss for krydret popcorn ved bordet.

Takk, 894henningg
Anmeldt 18. april 2024

Vi var tre voksne som skulle feilre bursdag til den ene av oss. Bestilte kokkens meny, og fikk mange rikelige retter, husk å vær sulten om du bestiller denne. Nydelig mat, fikk smake mange ulike retter som var svært gode. Kjempehyggelig betjening som ga topp service. Anbefales!

Takk, Ragnar H

Reisende som så på Der Peppern Gror Bogstadveien, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Bogstadveien? Del dine erfaringer!