“Matkurs”

Der Peppern Gror Bogstadveien
Anmeldt 4 uker siden

Hei Samir!

Tusen takk!
For et fantastisk hyggelig og godt lærerikt kurs. Jeg har vært med på mange kokkekurs gjennom tidene, da jeg selv er kokk, men dette var veldig innholdsrikt og lærerikt.
Hele settingen ved å la oss være litt aktive samtidig kose oss i en rolig uhøytidelig atmosfære ble en fulltreffer for en inspirerende hyggelig kveld. Jeg kommer absolutt anbefale dette kurset videre til venner og familie. Gleder meg til å få oppskrifter så jeg kan ta noe av dette med meg videre på jobb og servere hjemme . Skulle gjerne også hatt oppskrift på Nan brød. Det var veldig interessant å se hvordan dere stekte Nan brød og kylling tikka masala.

Mvh Maria

Dato for besøk: januar 2025
Takk, Maria M

Anmeldt 22. desember 2024

Vi var kjempe fornøyde, en helt perfekt kveld. Super god mat, flott service and VELDIG god mat. Kan anbefalte Der Peppern Gror på det varmeste.Vi kommer når som helst tilbake.

Takk, Alexanderkoch
Anmeldt 15. desember 2024 via mobile enheter

Et minneverdig besøk med fantastisk god mat og prima service.vi finner ikke noe som kunne vært bedre. Vi fikk bordet til riktig tid, vi fikk topp oppmerksomhet fra servitørene og maten smakte himmelsk godt.

Takk, JarleUR
Anmeldt 11. desember 2024 via mobile enheter

Spiste en meny. Super service fra den unge damen fra Trøndelag. Akkurat passe mengde for 3 stk. Kjempegod mat akkurat passe sterkt

Takk, hox123
Anmeldt 10. desember 2024 via mobile enheter

Nydelig mat til alle seks av oss. God øl og super service. Meget koselig og laidback restaurant. Gleder meg til neste besøk!!!
Beste indiske i byen

Takk, Chanorway

Reisende som så på Der Peppern Gror Bogstadveien, så også på

Har du vært i Der Peppern Gror Bogstadveien? Del dine erfaringer!