“Nydelig mat!”

Grilleriet
Vurdert som nr. 490 av 2 069 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Når du kommer inn i Folketeaterpassasjen vil du bli møtt av en fortryllende duft av ulmende trekull. Dette er Grilleriet. Innenfor dørene våre venter et innbydende lokale, en hyggelig bar midt i restauranten, og et stort og åpent kjøkken. Mye av Grilleriets unike karakter er maten som tilberedes på en kullgrill for innendørsbruk. Grillen er selve hjertet i restauranten, og sørger for at maten beholder sin saftighet. Våre dyktige matkreatører byr på retter som er en blanding moderne og kreative tolkninger av klassikere, og nyskapninger med elementer fra flere matkulturer. Grilleriet passer for alle anledninger. Her kan du i tillegg til en vanlig bordreservering, ta en drink og en rask matbit i baren eller sitte rundt det åpne kjøkkenet hvor du kan følge med når kokkene tilbereder maten.
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en treretters på menyen, og alle de tre rettene falt i smak. Det var helt fortreffelig, spesielt kalve entrecoten. Sterkt å anbefale!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, A2601EXlindal

Anmeldt 7. januar 2019

var der i foretnings øyemed og spiste en sett meny med vinpakke.
god mat i hyggelig atmosfære, god kunnskap på servitørerene

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Eric C
Anmeldt 4. desember 2018

Fin restaurant, god service, men Cote du Boeuf til 945 kroner kan ikke unnskyldes. For 470 kr skal både kjøtt og tilbehør levere, og her var det lite kjøtt til to personer, for min del for rått. En halv grillet løk på grensen til rå, en halv maiskolbe som var ok, brokkolipure som ikke var spesielt god og hummus som ikke passet til resten av maten, samt at kjøttet og det grillede tilbehøret ble raskt kaldt.

Fisken vårt selskap spiste så god ut, og fikk skryt, og jeg hadde en betetartar til forrett som var god. Men veldig skuffet over hovedretten som på ingen måte forsvarte prisen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, VamPus_Oslo
Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Var på Grilleriet med kollegaer. Et stilfullt sted. Vi hadde en 3 retters meny. Kamskjell til forrett, kalv til hovedrett og en sjokolade dessert. Forretten var fantastisk, selv for en som ikke er så glad i sjømat. Hovedretten var fortreffelig, men 2 av kollegaene var uheldige og kjøttet var dårlig grillet (seigt/rått). Veldig god dessert. Tok en alkoholfri lemonade drikk, kan anbefales.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, cathrinej890
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Før konsert på Centrum Scene skulle vi ha noe å spise. Valget falt på Grilleriet og det angret vi ikke på ! Vi rakk akkurat å bestille mat fra en hyggelig servitør før det ble storinnrykk av folk som skulle spise før en forestilling på Folketeateret. Vi var nok et enkelt bord for alle ville ha Spare Ribs. Maten kom ganske fort og smakte nydelig ! Ribs med fermentert kål og chilli. Anbefales ! Hyggelig lokalet og blide effektive servitører. Dette var veldig bra og vi kommer gjerne igjen !

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, trond116

Reisende som så på Grilleriet, så også på

Har du vært i Grilleriet? Del dine erfaringer!