Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god service og avslappet atmosfære!”
Anmeldelse av Grilleriet

Grilleriet
Vurdert som nr. 177 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 18 - USD 48
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Når du kommer inn i Folketeaterpassasjen vil du bli møtt av en fortryllende duft av ulmende trekull. Dette er Grilleriet. Innenfor dørene våre venter et innbydende lokale, en hyggelig bar midt i restauranten, og et stort og åpent kjøkken. Mye av Grilleriets unike karakter er maten som tilberedes på en kullgrill for innendørsbruk. Grillen er selve hjertet i restauranten, og sørger for at maten beholder sin saftighet. Våre dyktige matkreatører byr på retter som er en blanding moderne og kreative tolkninger av klassikere, og nyskapninger med elementer fra flere matkulturer. Grilleriet passer for alle anledninger. Her kan du i tillegg til en vanlig bordreservering, ta en drink og en rask matbit i baren eller sitte rundt det åpne kjøkkenet hvor du kan følge med når kokkene tilbereder maten.
Anmeldt 21. januar 2019

Supert! Tre rettersmeny med tilhørende vin. Alt passet veldig godt sammen. Kalv entrecôten var som å skjære i smør, veldig mør. Anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Mar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (387)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2428 av 387 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Valgte dette stedet da det så hyggelig ut men ble veldig skuffet. Mekanisk servitør som presenterte menyen som en robot uten et smil. Forrett rå kveite helt smakløst. Hovedrett grillet fisk av ymse slag. Helt smakløst med en teskje saus og hele tre mikroskopiske poteter. Dvs en liten skål delt på fem. Dessert fylte to teskjeer og så lite at du knapt hadde begynt før det var slutt. Første og siste besøk dessverre.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 983aneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Ok hovedrett (kalv) og god dessert (mango). Dårlig, treig service, selv om vi var nesten alene. Nesten litt frekke servitører.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, oliver B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Vi bestilte en treretters på menyen, og alle de tre rettene falt i smak. Det var helt fortreffelig, spesielt kalve entrecoten. Sterkt å anbefale!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, A2601EXlindal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019

var der i foretnings øyemed og spiste en sett meny med vinpakke.
god mat i hyggelig atmosfære, god kunnskap på servitørerene

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Eric C
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grilleriet, så også på

 

Har du vært i Grilleriet? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din