“Latterlig små porsjoner og treg service”
Anmeldelse av I Baren

I Baren
Vurdert som nr. 223 av 2 120 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 15. juni 2023

Middag for 2, vi valgte begge sommersalat med kylling til 230kr per porsjon. Det er den minste salaten vi noen gang har fått, hadde det vært en forrett så OK, men 230kr for noe som må ha vært råvarer til 30kr er rip-off. Når man må gå rett på Narvesen for å kjøpe en pølse for å bli noenlunde mett etter et restaurant besøk så er det bare latterlig.

Servicen langt under normalen - vi måtte spørre kelneveren om å få lov til å bestille etter å ha blitt totalt neglisjert. Det eneste bordet med menyen liggende burde bety at vi ikke hadde fått bestilt enda.... han gikk rett forbi oss utallige ganger før vi fysisk måtte stoppe han for å bestille.

Når vi skulle betale måtte vi be om regningen 3 ganger før den kom.
Det beste med restauranten er beliggenheten en varm sommerdag, resten kan bare bli bedre. Det hjelper ikke at alle som jobber der er hippe og bare snakker engelsk, mat og service må bli bedre.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, rloslo
Lucie Taylor, Owner på I Baren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2023

Hi Runelyst,
Hi,
Thank you for taking the time to write us a review.
We are so very sad to hear about your experience with us! We pride ourselves on our service and our guest interaction, but what you experienced should never happen. It would be very beneficial to us if you could email us at dagligleder@ibaren.no with more information regarding what happened, e.g. What day you were here and where you were sitting. We give our apologies to you and hope you visit us again.

Anmeldt 28. januar 2023 via mobile enheter

Utrolig hyggelige servitører og god mat
Møt Lucie som servitør og bli overveldet av hennes flotte,gode vesen og hennes deilige britiske humor. Lokalene er fylt av varm atmosfære. Utsikt ut mot sjø, kort vei til offentlig kommunikasjon

Dato for besøk: januar 2023
1  Takk, Torgrim H
Marketing A, Eier på I Baren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2023

Hei Torgrim, dette skal vi dele med Lucie! Håper vi ses igjen 😊

Anmeldt 24. november 2022

Vi kjøpte Carpaccio av rein, Porcetta, Cæsar salat og Focaccia. Meget god mat og riktig størrelse på porsjonene. Til dessert hadde vi hjemmelaget sjokoladefondant (den står ikke på menyen!) og ostefat. Fondanten var helt nydelig og ostefatet var stort og smakte bra!

Meget hyggelig betjening og ekstremt effektiv servering.

Anbefales!

Dato for besøk: november 2022
Takk, M573NVmartins
Marketing A, Owner på I Baren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. november 2022

Så hyggelig å høre at mat og service stod til forventning.
Varmt velkommen tilbake!

Anmeldt 4. november 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening og god service.
Maten var veldig god, det er lenge siden vi har fått så god focaccia, helt nydelig. Sjokoladefondanten er også å anbefale.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 89lineh
Marketing A, Owner på I Baren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2022

Hei 89lineh!
Så hyggelig å lese at besøket levde opp til forventningene, vi håper å se deg hos oss snart igjen :)
Riktig god helg når den tiden kommer!

Anmeldt 28. oktober 2022

Hyggelig service, god mat, flott lokale og beliggenhet ved fjorden. Har spist Cæsarsalat her tre ganger, alle like bra. Et tips vil allikevel være å servere salaten i større tallerken/bolle. Enklere og mye stiligere. Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, elihochs
Marketing A, Marketing på I Baren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. november 2022

Hei, og tusen takk for tilbakemelding :)
Vi tar innspillet videre til kjøkkensjefen, og gleder oss til å se deg igjen.

Reisende som så på I Baren, så også på

Har du vært i I Baren? Del dine erfaringer!